Ορθούλα Παπαδάκου: "Έχω βρει τον άνθρωπό μου"

04.05.2007
Από τα παράλια της Γαλλίας και το επιβλητικό Fort Boyard στην Αθήνα και από εδώ στο νησί του αγαπημένου της στις Μαλδίβες, η Ορθούλα Παπαδάκου απολαμβάνει την επιτυχία αλλά κυρίως τη ζωή, καθώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Από τον Νίκο Ζαμπάρα

Τρέχει μαζί με τους αγωνιζόμενους στο επιβλητικό κάστρο στα παράλια της Γαλλίας στον Ατλαντικό. Συμπάσχει με τους παίκτες και θέλει κι εκείνη να τους δει στο τέλος να πανηγυρίζουν, έχοντας κατακτήσει τη νίκη στα δύσκολα αγωνίσματα του «Fort Βoyard», που βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Star Channel. Συνάμα, όμως, η Ορθούλα Παπαδάκου, η συμπαρουσιάστρια του Χρήστου Φερεντίνου στο τηλεπαιχνίδι, δηλώνει φουλ ερωτευμένη! «Γιατί να κρύψω κάτι που με γεμίζει;» μας λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Δεν ντρέπομαι να μιλάω για τις σχέσεις μου. Έχω βρει τον άνθρωπό μου και περνάμε καλά μαζί», προσθέτει.

Πρόσφατα βρεθήκατε στο νησί του στις Μαλδίβες.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε εκεί. Κάνουμε συχνά όσο μας επιτρέπεται αυτό το ταξίδι, για να ξεκουραζόμαστε. Το ίδιο κάναμε και το Πάσχα, όταν πήγαμε όλοι μαζί εκεί, με τον Τζορτζ, τον αδερφό μου, και τη γυναίκα του τη Μάντα, και φορτίσαμε τις μπαταρίες μας».

Πρώην μπασκετμπολίστρια η Ορθούλα, ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ ο Δρόσος πέρα από τις άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, οπότε το «δέσιμο» ήταν εύκολο να επιτευχθεί. «Είναι έξυπνος άνθρωπος ο Δημήτρης. Τον καταλαβαίνω, με καταλαβαίνει, περνάμε πολύ καλά», προσθέτει η Ορθούλα, που χάρη στις ασχολίες του καλού της συχνά πυκνά βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

«Κάνουμε συχνά ταξίδια και αυτό μας βοηθάει να είμαστε κοντά. Υπάρχουν, βέβαια, περιπτώσεις όπου είμαστε αλλού και κάποιοι λένε ότι μας έχουν δει αλλού! Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι αυτό. Απλώς γελάμε»!

Η Ορθούλα, ωστόσο, δεν κρύβει ότι γελάει και με τις φήμες που εδώ και καιρό τη θέλουν να είναι τσακωμένη με τη Γωγώ Μαστροκώστα. «Το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά δεν είναι αλήθεια. Με τη Γωγώ είμαστε φίλες και μάλιστα τώρα συμμετείχα και στο βιντεοκλίπ που γύρισε για το CD της».

Θα ήθελες να μας πεις μερικά πράγματα για αυτά τα γυρίσματα. Το concept;

«Πρώτα απ όλα είχαν πλάκα. Πολύ γέλιο. Συμμετείχα εγώ και το Θηρίο, αφού το τραγούδι είναι rnb κομμάτι. Εγώ έχω σχέση με το Θηρίο και πηγαίνουμε σ' ένα χώρο όπου βρίσκεται η Γωγώ, η οποία βλέπει το Θηρίο και προσπαθεί να τον πάρει από μένα. Τώρα τι συμβαίνει από εκεί και πέρα θα το δείτε στο γυαλί».

Το «Fort Βoyard» συνεχίζει να παραμένει κομμάτι της ζωής της. Τα γυρίσματα μπορεί να είναι κοπιαστικά, όμως οι συνθήκες είναι τέτοιες, που την κάνουν να περιμένει εναγωνίως τη μέρα αναχώρησης με προορισμό το νησί στις ακτές της Γαλλίας. «Είμαστε όλοι μια ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα γκρουπ πολύ δεμένο και περνάμε αρκετά καλά. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι η ζωή εκεί δεν είναι και η καλύτερη, αφού δεν έχεις και πολλά να δεις, ενώ υπάρχουν και πολλές ώρες γυρισμάτων. Πολλές φορές γυρίζουμε και τρεις εκπομπές την ημέρα, οπότε καταλαβαίνεις τι τρέξιμο έχει».

Θα βλέπουμε και την επόμενη σεζόν «Fort Βoyard»;

«Ναι. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και στις αρχές Ιουλίου θα βρεθούμε στη Γαλλία και στο κάστρο όλοι μαζί για τα γυρίσματα».

Θα έχει και celebrities το μενού;

«Μάλλον ναι. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι, όμως αρκετοί έχουν δείξει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σ' αυτό το παιχνίδι. Πολλοί φίλοι μου με ρωτούν πώς είναι το όλο σκηνικό σ' αυτό το παιχνίδι, τι δυσκολίες έχει και όλο και πιο πολύ πείθονται να παίξουν».

Πες μας μερικούς επώνυμους που θέλουν να αγωνιστούν στο κάστρο.

«Ακόμη δεν έχει γίνει από την παραγωγή επίσημη πρόσκληση σε κάποιους. Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού τα κανονίζουν αυτά. Όμως, η Μαστροκώστα, η Κελεκίδου και ο Σπαλιάρας πρόσφατα μου είπαν ότι θα ήθελαν πολύ να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο κάστρο».

Διαθέτει ένα από τα πλέον ελκυστικά σώματα της showbiz. Και αυτό δίχως να κοπιάζει ιδιαίτερα όπως λέει! «Κάνω γυμναστική μεν, αλλά σε λογικά πλαίσια. Περίπου δύο ώρες την ημέρα, αλλά απλά πράγματα: κοιλιακούς, διάδρομο και steps κυρίως. Όχι βάρη και τέτοια πράγματα».

Και από διατροφή; Προσέχεις κάτι, αποφεύγεις κάποια φαγητά;

«Τρώω τα πάντα. Και πίτσες και σνακς και όλα αυτά που δεν κάνουν καλό στο σώμα. Αλλά είμαι τυχερή, διότι ο μεταβολισμός μου είναι τέτοιος, που με βοηθά να διατηρώ το σώμα μου σε πολύ καλή κατάσταση. Πάλι καλά!».

Δεν ακολουθείς, δηλαδή κάποιο πρόγραμμα;

«Μόνο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων για το παιχνίδι ακολουθώ κάποιου είδους διατροφή. Απλώς φροντίζω να αποφεύγω τις πίτσες και τα σνακς, ώστε να μπορώ να ακολουθώ τους ρυθμούς που απαιτούν οι ανάγκες του παιχνιδιού».