Συζεί με την «επίσημη» αγαπημένη της

23.11.2006
Αν και οι φήμες τής χρεώνουν κάθε φορά άλλο συνοδό, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας και πλέον ζουν μαζί στη νέα «φωλιά» που έφτιαξε για χάρη της η πασίγνωστη ηθοποιός. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η κόρη μου; Να μας το κάνει αυτό; Δεν είναι δυνατόν. Τι κάναμε λάθος; Ο άντρας απέναντί μου κοιτάει σαν χαμένος το κενό. Πίνει μια γουλιά από το διπλό του ουίσκι, τραβάει μια ρουφηξιά από το άφιλτρο τσιγάρο του και μιλάει συντετριμμένος για τον καημό του. Δεν φανταζόταν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του ότι η αγαπημένη του κόρη, ηθοποιός-πρωταγωνίστρια, που διανύει περίοδο μεγάλης επιτυχίας, θα προκαλούσε τη σόουμπιζ με τις «ιδιόρρυθμες» σεξουαλικές της προτιμήσεις.

«Πάνω που σαν κλασικοί γονείς περιμέναμε να παντρευτεί και να φτιάξει τη δική της οικογένεια. Μα να τα έχει με γυναίκα;» λέει βουρκωμένος ο γνωστός κοσμικός. Οι γυναικείες ερωτικές προτιμήσεις της ξανθιάς ηθοποιού ήταν γνωστές μόνο σε έναν πολύ «κλειστό» κύκλο, αλλά πλέον έχουν γίνει το νέο που άφησε με το στόμα ανοιχτό όλη την Αθήνα. Κατά καιρούς οι φήμες τη συνέδεαν ερωτικά με διάφορους συναδέλφους της, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως αυτή η αισθησιακή γυναίκα, με το γυμνασμένο κορμί, που διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό με πολύ ηχηρό όνομα του καλλιτεχνικού χώρου, θα ήταν ερωτευμένη με γυναίκα!

Καυτά φιλιά με την ερωμένη της
«Η κόρη μου έλαμπε το τελευταίο διάστημα. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαιναν δεξιά», συνεχίζει ο πικραμένος πατέρας. «Μάλιστα, μας ανακοίνωσε ότι ένας νέος έρωτας ήρθε στη ζωή της. Αλλά όχι και με γυναίκα!». Όμως, η έλξη που ένιωθε η σέξι πρωταγωνίστρια για την καστανή γυναίκα ήταν τόσο μεγάλη, που άλλαξε τις ερωτικές προτιμήσεις της.

Η δημοσιότητα που έχει όλο αυτόν τον καιρό δεν της επέτρεπε όμως να κυκλοφορεί ελεύθερα με την καινούργια της σύντροφο, γι αυτό τα πρώτα ραντεβού ήταν προσεκτικά. Στην πορεία όμως κατάλαβε ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής της και ότι ήθελε να ζήσει για πάντα μαζί της, οπότε αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά «κολλήματα». Υπερασπιζόμενη λοιπόν το δικαίωμά της να κοιμάται με όποια θέλει, πήρε την κοπέλα της και έφυγε από το σπίτι όπου έμενε, αφού πριν αγόρασε ένα άλλο, στο οποίο πλέον συγκατοικεί με την αγαπημένη της.

Έκτοτε έχει απομακρυνθεί και από τους γονείς της, καθώς έχουν τσακωθεί και δεν μιλάνε μαζί της από τότε που μετακόμισε. Τρελά ερωτευμένη όπως είναι και με άλλες προτιμήσεις πλέον στην ερωτική της ζωή, τους ξέκοψε ακόμη και ότι δεν πρόκειται να τη δουν νυφούλα. Επειδή όμως ο έρωτας δεν κρύβεται, η «μυστική» ζωή της όμορφης ηθοποιού βγήκε στην επιφάνεια, αφού πριν από λίγες μέρες κάποιοι συνάδελφοί της την είδαν μέσα στο αυτοκίνητό της να ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με την ερωμένη της. Φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες δεν ντρέπονται για τον έρωτά τους και δεν μένουν μόνο στο ίδιο σπίτι, αλλά κυκλοφορούν και αγκαλιά.