Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

23.11.2006
Τα φτερά του για καριέρα στην Αμερική ανοίγει ο Άλκης Κούρκουλος, που φεύγει για τη Νέα Υόρκη όπου και θα εγκατασταθεί μόνιμα.

Το μεγάλο όνειρο του Άλκη Κούρκουλου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός Ελλάδας φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από στενό φιλικό του πρόσωπο, ο Άλκης τα τελευταία δύο χρόνια σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όπου έχει βλέψεις να δραστηριοποιηθεί όχι μόνο στην υποκριτική τέχνη, αλλά και στην παραγωγή ταινιών.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος κατά καιρούς, η Ελλάδα έχει πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά είναι μικρή και αυτό έχει ως συνέπεια το ταλέντο να μην μπορεί να εξελιχθεί. «Όσοι σε ξέρουν σε ξέρουν. Τι άλλο να κάνεις;» συνήθιζε να λέει σε γνωστούς και φίλους. Οι προθέσεις και τα όνειρά του όμως μέχρι τώρα σταματούσαν, καθώς η μεγάλη του αγάπη για την οικογένειά του, τους γονείς και τα αδέλφια του, όπως επίσης και η μεγάλη ευαισθησία που έχει σε ό,τι αφορά το πρόβλημα υγείας του πατέρα του Νίκου Κούρκουλου τον απέτρεπαν κάθε φορά από οποιαδήποτε κίνηση.

Τώρα όμως φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο Άλκης φρόντισε να ρυθμίσει όλες τις τελευταίες εκκρεμότητες και ταξίδεψε αρκετές φορές στη Νέα Υόρκη, όπου θα γίνει πλέον η μόνιμη κατοικία του. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν και ο γνωστός ηθοποιός είναι ένα βήμα πριν από το μεγάλο ρίσκο στη ζωή αλλά και στην καριέρα του.

Σύμμαχός του σ' αυτή την προσπάθεια είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας, αφού οι δύο νέοι έχουν συζητήσει πολύ σχετικά με τα σχέδιά τους και αποφάσισαν να ενώσουν το ταλέντο και τη δύναμή τους για να δημιουργήσουν αυτό που ονειρεύονται, μια καριέρα με διεθνή απήχηση. Ο Πάρις γνωρίζει πολύ καλά την αμερικάνικη αγορά ταινιών και καθώς έχει και ο ίδιος μια εταιρεία παραγωγών σίγουρα θα βοηθήσει πολύ τον Άλκη σ' αυτό το εγχείρημα.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ