Σερβιτόρα η μαμά του παιδιού του Ρονάλντο

19.07.2010
Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε με μεγάλη περηφάνια ο ίδιος πριν από λίγες μέρες. Όμως, το γεγονός ότι δεν έδωσε την παραμικρή πληροφορία για την ταυτότητα της γυναίκας που έφερε στον κόσμο τον γιο του, έβαλε φωτιά σε έντονη φημολογία, όπως είναι φυσικό.


Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε με μεγάλη περηφάνια ο ίδιος πριν από λίγες μέρες. Όμως, το γεγονός ότι δεν έδωσε την παραμικρή πληροφορία για την ταυτότητα της γυναίκας που έφερε στον κόσμο τον γιο του, έβαλε φωτιά σε έντονη φημολογία, όπως είναι φυσικό.

Οι πιο πρόσφατοι ισχυρισμοί, θέλουν το μωρό να είναι καρπός της σχέσης της μίας βραδιάς που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) με μια πάμφτωχη αμερικάνα σερβιτόρα πριν από... εννέα μήνες. Λέγεται μάλιστα ότι ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε τη νεαρή γυναίκα με το ποσό των £10 εκατομμυρίων (σχεδόν €12 εκατομμύρια) ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να παραδώσει το παιδί στην οικογένειά του.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής γνώρισε την κοπέλα σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι και λέγεται ότι την... έριξε με τη γοητεία του και την αμίμητη ατάκα: "Εγώ, εσύ, ****".

Όταν εκείνη έδειξε ότι δεν το έπιασε αμέσως το νόημα, παρά το ξεκάθαρο του μηνύματος, ο Ρονάλντο θάμπωσε με το χνώτο του το παράθυρο που υπήρχε δίπλα του, σχεδίασε μια καρδιά με το δάχτυλό του και της το έκανε λίγο πιο... ρομαντικό: "Εγώ, εσύ, φιλί"!

Πέρασαν τη νύχτα μαζί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και σύμφωνα με πληροφορίες της "Sunday Mirror", όταν εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον εντόπισε μέσω του ατζέντη του, Χόρχε Μέντες (Jorge Mendes). Ο Κριστιάνο συμφώνησε φυσικά να γίνει τεστ DNA και τα "συχαρίκια" τον βρήκαν στη Νότια Αφρική, όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ.

Όπως αποκάλυψε φίλος του διάσημου ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα, "Οι Ρονάλντο είναι μια παραδοσιακή Καθολική οικογένεια και από τη στιγμή που το ζήτημα της πατρότητας είχε εξακριβωθεί, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Ρόνι θα έκανε το... σωστό".

"Νιώθω σαν τον Μπόρις Μπέκερ (Boris Becker)", λέγεται ότι εκμυστηρεύτηκε ο Κριστιάνο σε φίλο του, αναφερόμενος στο παράδειγμα του διάσημου γερμανού τενίστα του οποίου η περιπέτεια της μίας νύχτας με το μοντέλο Άντζελα Ερμάκοβα (Angela Ermakova) σε εστιατόριο του Λονδίνου το 1999, του χάρισε ένα μωράκι από το πουθενά, και του κόστισε ένα διαζύγιο που έφτασε τα £20 εκατομμύρια (περίπου €24 εκατομμύρια).

Ο Ρονάλντο, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται στο πικ της καριέρας του κερδίζοντας περίπου £200.000 (€240,000) την εβδομάδα (!), ανακοίνωσε την είδηση ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και αργότερα μέσω του αντίστοιχου στο Twitter, ενώ ξεκαθάρισε επίσης ότι θα μεγαλώσει ο ίδιος το παιδί.

"Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνω ότι πρόσφατα έγινα πατέρας σε ένα αγοράκι. Όπως συμφωνήσαμε με τη μητέρα του, η οποία προτιμά να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της- ο γιος μου θα βρίσκεται αποκλειστικά υπό τη δική μου κηδεμονία. Δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος και ελπίζω όλοι να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία μας", έγραψε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, δεν λείπουν και δημοσιεύματα όπως αυτό της πορτογαλικής εφημερίδας "Diario de Noticias" που θέλουν το παιδί να γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας -τύπου "Κάν'το όπως ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin)- η οποία πληρώθηκε για να μείνει στην αφάνεια. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Κριστιάνο ταξίδεψε στο Αλγκρέιβ, όπου ζει η άγνωστη γυναίκα, όπου και είδε τον γιο του για πρώτη φορά, αμέσως μόλις η ομάδα του αποκλείστηκε στο Μουντιάλ από την Ισπανία στις 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντα, μιλώντας στην εφημερίδα η αδελφή του Ρονάλντο, Κάτια, αποκάλυψε ότι το παιδί είναι "φτυστός ο πατέρας του" , ο οποίος είναι τρισευτυχισμένος που έγινε πατέρας. "Είναι πολύ ήρεμος. Μόνο τρώει και κοιμάται", συμπλήρωσε η Κάτια για τον ανιψιό της ενώ είπε ότι το όνομα του μικρού θα αποκαλύψει ο ίδιος ο Κριστιάνο εν καιρώ. Η κρατική τηλεόραση της Πορτογαλίας, πάντως, ισχυρίζεται ότι το παιδί θα ονομαστεί... "Ρονάλντο".

Στο μεταξύ, ο Κριστιάνο συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις με την νυν αγαπημένη του, Ιρίνα Σέικ (Irina Shayk), η οποία έχει σταθεί δίπλα του παρά τα νέα δεδομένα, ενώ την ίδια στιγμή, επίσημη διάψευση από πλευράς του δεν υπάρχει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα