Μεγαλοδικηγόρος στο πλευρό της Λίντσεϊ Λόχαν

19.07.2010
Λίγες μέρες μετά την ξαφνική αποχώρηση της Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley) από την υπεράσπισή της, η 24χρονη ηθοποιός που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τη δικαιοσύνη εμφάνισε δίπλα της το... βαρύ πυροβολικό.

Λίγες μέρες μετά την ξαφνική αποχώρηση της Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley) από την υπεράσπισή της, η 24χρονη ηθοποιός που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τη δικαιοσύνη εμφάνισε δίπλα της το... βαρύ πυροβολικό.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, την εκπροσώπηση της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ανέλαβε επίσημα ο Ρόμπερτ Σαπίρο (Robert Shapiro). Ανάμεσα στα επιτεύγματα του διάσημου δικηγόρου και της ομάδας του είναι και η αθώωση του Όου Τζέι Σίμπσον (O. J. Simpson) στην πολύκροτη υπόθεση στην οποία εκείνος κατηγορούνταν για φόνο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό "People", ο Σαπίρο ανέλαβε τη Λόχαν "υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμορφωθεί απολύτως με τους όρους της εγγύησής της, συμπεριλαμβανομένης και της τρίμηνης φυλάκισης που της επέβαλε η δικαστής Μάρσα Ρέβελ (Marsha Revel) και αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, 20 Ιουλίου.

"Η δεσποινίς Λόχαν πάσχει από μία ασθένεια, η οποία μου είναι ιδιαίτερα οικεία και προσωπικά", συμπλήρωσε ο γνωστός νομικός, του οποίου ο γιος, Μπρεντ (Brent) πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2005. "Ελπίζω να καταφέρω να προσφέρω τη βοήθεια που πρέπει τόσο στη δεσποινίδα Λόχαν όσο και στη δικαστή Ρέβελ εξασφαλίζοντας μια διαφορετική θεραπευτική προσέγγιση, πάντα με τη βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών, και με στόχο την μακροπρόθεσμη ανάρρωση και νηφαλιότητα της πρώτης", τόνισε.

Εκτός από τη δικηγορική του ιδιότητα, ο Ρόμπερτ Σαπίρο είναι γνωστός και ως ιδρυτής της πρότυπης κλινικής "Pickford Lofts" στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εγκατάσταση που βοηθά στην ομαλή αποτοξίνωση εξαρτημένων ατόμων, στην οποία μάλιστα την περασμένη Τετάρτη εισήχθη οικειοθελώς η Λίντσεϊ, πιθανότατα ως ένδειξη καλής θέλησης.

Αμέσως μετά την εισαγωγή της στο "Pickford Lofts", η Λίντσεϊ δέχτηκε και την επίσκεψη της πρώην αγαπημένης της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η οποία τις τελευταίες μέρες υπερασπίστηκε την ταλαιπωρημένη ηθοποιό απέναντι σε κατηγορίες που δέχεται πανταχόθεν. Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό φούντωσε τις φήμες που θέλουν τις δύο γυναίκες να έχουν ξαναγίνει ζευγάρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα