Καγιά - Μανωλίδου: Μαζί στον «Πρωινό καφέ»;

02.06.2009
Mπορεί να μην έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά ανάμεσά τους υπάρχει μια άτυπη κόντρα. Όπως λένε μάλιστα τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια, την επόμενη σεζόν η... κόντρα τους θα μεταφερθεί στο ίδιο πλατό. Οι φήμες τις θέλουν να ζουν τη δική τους «στιγμή της αλήθειας» σερβίροντας «Πρωινό καφέ».

Mπορεί να μην έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά ανάμεσά τους υπάρχει μια άτυπη κόντρα. Όπως λένε μάλιστα τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια, την επόμενη σεζόν η... κόντρα τους θα μεταφερθεί στο ίδιο πλατό. Οι φήμες τις θέλουν να ζουν τη δική τους «στιγμή της αλήθειας» σερβίροντας «Πρωινό καφέ». Στην τηλεόραση όλα μπορεί να συμβούν για χάρη της τηλεθέασης! Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη ως το άτομο που θα έκανε τη διαφορά, αλλά τελικά η... διαφορά «ξεφούσκωσε» και άρχισε να πέφτει σε θεαματικότητες, αφού ο «Πρωινός καφές» είναι καθηλωμένος στην τρίτη θέση του πίνακα τηλεθέασης. Μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση άρχισαν και οι πιέσεις άνωθεν, με τις απομακρύνσεις συνεργατών της Βίκυς από την εκπομπή και τα νεύρα της ίδιας να γίνονται... κρόσσια!

Τελευταίο χαρτί και ευκαιρία για την όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται ότι είναι τα καλλιστεία, που εδώ και λίγες μέρες σχεδιάζονται με άκρα μυστικότητα, ενώ έχουν «επιστρατευτεί» οι πιο σημαντικοί και δημοφιλείς ηθοποιοί του καναλιού για να πλαισιώσουν ως guest την παρουσιάστρια. Η τηλεθέαση των καλλιστείων και η ανταπόκριση του κόσμου στο πρόσωπό της θα δώσουν το... πράσινο ή το κόκκινο φως για το μέλλον της στο πρωινό του ΑΝΤ1. Θα μου πείτε πού παίζει σε όλο αυτό το σκηνικό η Ευγενία Μανωλίδου, όταν μάλιστα εκείνες τις ημέρες θα τρέχει για το γάμο της;

Τα σενάρια που έπεσαν στο τραπέζι
Δύο είναι τα σενάρια στα οποία «παίζει» το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου και συζητιούνται έντονα στα γραφεία των στελεχών του ΑΝΤ1. Το πρώτο θέλει την παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» να εμφανίζεται ως guest στον «Πρωινό καφέ», καθώς θεωρείται από τα δυνατά «χαρτιά» του καναλιού. Το δεύτερο σενάριο, εάν ο «Πρωινός καφές» συνεχίσει την κατρακύλα, θέλει τις δύο παρουσιάστριες να μοιράζονται το ίδιο πλατό και να αποτελέσουν το μεγάλο δίδυμο-έκπληξη της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Βέβαια, η Ευγενία έχει δηλώσει ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κάνει καθημερινό πρωινό, αφού βάζει την οικογένειά της πάνω απ’ όλα. Έτσι, τα σενάρια μάλλον κλείνουν περισσότερο προς το να εμφανίζεται ως guest στο πλευρό της νυν παρουσιάστριας του «Πρωινού καφέ».

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα καλλιστεία θα είναι η στιγμή της αλήθειας για τη Βίκυ Καγιά και εκεί θα... παιχτεί η επόμενη κίνηση του καναλιού. Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου, πιο ευτυχισμένη από ποτέ συνεχίζει τις προετοιμασίες του γάμου της και αφήνει στην τύχη τις εξελίξεις.

Σύμφωνα πάντα με τηλεοπτικές πηγές, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 «ψήνουν» ήδη τη Μανωλίδου να πάει καλεσμένη στον «Πρωινό καφέ», αφού η πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κάτι που δεν χαροποίησε τη Βίκυ Καγιά και συζητήθηκε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, τίναξε τις θεαματικότητες στα ύψη.