Νέα κόντρα Ηλιάδη - Τσαλίκη!

29.05.2009
Νέο επεισόδιο είχαμε την Τρίτη στην αντιπαράθεση του Γιώργου Τσαλίκη και της Αγγελικής Ηλιάδη σχετικά με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης.

Νέο επεισόδιο είχαμε την Τρίτη στην αντιπαράθεση του aΓιώργου Τσαλίκη και της Αγγελικής Ηλιάδη σχετικά με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης. Ως γνωστόν, μετά τις φήμες για αποχώρηση οι δύο καλλιτέχνες είχαν συμφωνήσει από κοινού και με τους επιχειρηματίες του κέντρου να μη γίνει φωτογράφηση για την αφίσα, αλλά ούτε κοινά ντουέτα στην πίστα.

Η Αγγελική Ηλιάδη ακόμη πενθεί και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκανε καν φωτογράφηση για το καινούργιο της CD. Είχε συμφωνήσει λοιπόν να χρησιμοποιηθεί μια παλιότερη φωτογραφία της στην αφίσα του νυχτερινού κέντρου.

Όλα όμως ανατράπηκαν το απόγευμα της Τρίτης. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ θέλουν τον Γιώργο Τσαλίκη να συμφώνησε τελικά με τους επιχειρηματίες για ξεχωριστό πρόγραμμα, ωστόσο επέμεινε στην κοινή αφίσα με την αιτιολογία ότι ένα φρέσκο προϊόν είναι απαραίτητο για να διαφημιστεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. Η απαίτησή του τελικά έγινε δεκτή, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της συναδέλφου του.

Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου ζήτησαν από την Αγγελική Ηλιάδη να πραγματοποιηθεί τελικά φωτογράφηση, η οποία είχε προγραμματιστεί για το πρωινό της Τετάρτης στο στούντιο του γνωστού φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη.

Το concept ήθελε τους τραγουδιστές να φοράνε λευκά ρούχα, με την Αγγελική πρώτο όνομα από αριστερά, στη μέση τον Γιώργο Τσαλίκη και δεξιά τον Γιώργο Γιαννιά. Η κατάσταση περιγράφεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τους καλλιτέχνες αλλά και τους επιχειρηματίες ιδιαίτερα τεταμένη, με την Ηλιάδη να είναι σε έξαλλη κατάσταση, καθώς δεν τηρήθηκαν όσα εξαρχής είχαν συμφωνηθεί. Ωστόσο, η τραγουδίστρια, επειδή έχει ανάγκη να δουλέψει, αλλά και να βρεθεί και πάλι δίπλα στον κόσμο, που την αγαπάει τόσο πολύ, υποχώρησε την τελευταία στιγμή. Το μέλλον της συνεργασίας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή, με τους δύο τραγουδιστές να ανταλλάσσουν μονολεκτικές κουβέντες.