Τι άλλαξε στο παρά πέντε

29.05.2009
Ενοχλημένος φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλτος Μακρίδης, γιατί από συμπαρουσιαστής στα «Playmate» πέρασε σε υποδεέστερο ρόλο και τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει, αφήνοντας την Ελεονώρα Μελέτη απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Ενοχλημένος φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλτος Μακρίδης, γιατί από συμπαρουσιαστής στα «Playmate» πέρασε σε υποδεέστερο ρόλο και τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει, αφήνοντας την Ελεονώρα Μελέτη απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης του φετινού διαγωνισμού «Playmate», όταν έπαιξε το διαφημιστικό σποτάκι στο οποίο εμφανιζόταν μόνο η Ελεονώρα Μελέτη, όλοι απόρησαν πού είχε... εξαφανιστεί ο Μίλτος Μακρίδης, ο οποίος εμφανιζόταν μαζί της στο τρέιλερ των προηγούμενων ημερών. Οι συζητήσεις στα τραπέζια των καλεσμένων «άναψαν» για τα καλά όταν τελικά εμφανίστηκε μόνη της η παρουσιάστρια. Το ΛΟΙΠΟΝ έμαθε το παρασκήνιο και σας το μεταφέρει.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπήρξε τσακωμός μεταξύ των δύο παρουσιαστών, αλλά ο κ. Μακρίδης είχε αποχωρήσει λίγα εικοσιτετράωρα πριν, στη διάρκεια της πρόβας, μόλις είδε ότι το δικό του κομμάτι παρουσίασης ήταν αρκετά μικρότερο.

Μπορεί να είναι έμπειρος παρουσιαστής, αλλά η Ελεονώρα Μελέτη θεωρείται το «δέκα το καλό» από το Star. Γι’ αυτό και ήταν αυτή που αρχικά επιλέχτηκε από το κανάλι και τους διοργανωτές για να παρουσιάσει τη λαμπερή βραδιά. Επειδή όμως για δύο χρόνια ο Μίλτος Μακρίδης είχε παρουσιάσει τα «Playmate» και το συμβόλαιό του με το Star λήγει τον Ιούλιο, του προτείνουν να είναι συμπαρουσιαστής, χωρίς όμως να του έχουν ξεκαθαρίσει ότι η Ελεονώρα θα ήταν η πρωταγωνίστρια. Ο ίδιος θεωρούσε ότι τόσο στα κείμενα όσο και στα χορευτικά οι ρόλοι θα ήταν μοιρασμένοι, αλλά μόλις το περασμένο Σάββατο στην πρόβα ανακάλυψε ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. τους χαιρέτησε λοιπόν και αποχώρησε, αφήνοντας την Ελεονώρα να κάνει μόνη της παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του για να μας εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Τάμτα Μαστοράκη: «Οι επιτροπές βλέπουν άλλα πράγματα!»

Καλλιστεία βέβαια χωρίς αλατοπίπερο δεν γίνονται.... Τι εννοούμε; Τις φωνές, τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα των κοριτσιών που δεν κέρδισαν τίτλο. Η Τάμτα Μαστοράκη ήταν αυτή που σ’ αυτόν το διαγωνισμό τσατίστηκε και δήλωσε αδικημένη. Λίγες ώρες μετά μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για τη βραδιά των καλλιστείων και για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Πέτρο Μαζαράκη.

Πώς αισθάνεσαι μετά το διαγωνισμό;

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Αδικήθηκα».

Η Έφη Κυριάκου άξιζε τον πρώτο τίτλο;

«Ναι, τον άξιζε. Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα και πολύ όμορφη».

Γιατί διαφωνείς με το αποτέλεσμα;

«Σίγουρα άξιζα έναν τίτλο. Έστω να είχα μπει στην τελική επτάδα».

Θεωρείς δηλαδή ότι τα αποτελέσματα ήταν προκαθορισμένα;

«Δεν ξέρω... Για την Έφη σίγουρα».

Γιατί πιστεύεις ότι δεν μπήκες στην επτάδα;

«Δεν έχουν μάτια οι επιτροπές. Βλέπουν άλλα πράγματα. Δεν μετράει η ομορφιά. Καταλαβαίνεις τι μετράει...».

Είχες κάποια περίεργη πρόταση;

«Όχι. Εγώ πήγα από το πρακτορείο της Κρίστυ».

Είχες τη στήριξη που έπρεπε από το πρακτορείο σου;

«Ναι. Το κακό ήταν ότι δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες να μου ευχηθούν καλή επιτυχία».

Είσαι μόνη σου αυτήν την περίοδο;

«Όχι, έχω σχέση».

Σε είχαμε δει παλιότερα με τον επιχειρηματία Πέτρο Μαζαράκη...

«Ναι! Είναι πολύ καλό παιδί, τον αγαπάω πάρα πολύ». ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ