Μας παίρνουν την Πετρούλα;

01.06.2009
Ποιο κορίτσι; Την Πετρούλα Κωστίδου, που με το νάζι και τις σέξι εμφανίσεις της έχει ξετρελάνει Ιταλούς και Ρώσους, που ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της ώστε να πει το «ναι» και να ξενιτευτεί για να την κάνουν σταρ διεθνούς ακτινοβολίας.

Ποιο κορίτσι; Την Πετρούλα Κωστίδου, που με το νάζι και τις σέξι εμφανίσεις της έχει ξετρελάνει Ιταλούς και Ρώσους, που ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της ώστε να πει το «ναι» και να ξενιτευτεί για να την κάνουν σταρ διεθνούς ακτινοβολίας.

Με τις εμφανίσεις της έχει ταράξει τα νερά η εντυπωσιακή Πετρούλα. Ιδιαίτερα τώρα που μπαίνει το καλοκαιράκι και όλο και ζεσταίνεται περισσότερο και γίνεται πιο σέξι. Δεν είναι όμως απλώς μια ωραία κοπέλα με εντυπωσιακό σώμα κι ένα γλυκό προσωπάκι. Η τσαχπινιά της και το νάζι της την καθιέρωσαν ως έναν από τους «άσους» του Star.

Έλα όμως που το κορίτσι έχει ζήτηση, όχι μόνο από τηλεθεατές θαυμαστές, που της στέλνουν λουλούδια, αλλά και από τους «μνηστήρες» άλλων καναλιών; Η χάρη της έχει φτάσει μέχρι την Ιταλία και τη Ρωσία, καθώς τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί παραγωγοί της προσφέρουν πολλά χρήματα ?μέχρι και 50.000 έφτασε, όπως συζητιόταν, η τελευταία προσφορά τους?, για να μας την πάρουν στα ξένα.

Οι προσφορές Ιταλών και Ρώσων
Θυμάστε το σέξι τηλεπαιχνίδι «Tutti Frutti»; Οι Ιταλοί θέλουν την Πετρούλα για ένα τέτοιο σόου, αλλά και για τις? αποκαλυπτικές τους νυχτερινές ειδήσεις, όπου δύο κορίτσια έχουν γίνει σταρ με τα πλούσια προσόντα τους. Όσο για τους Ρώσους, ναι μεν είναι πιο συντηρητικοί, αλλά τους αρέσει πολύ η Πετρούλα. Έτσι, θέλοντας να ανανεώσουν τα πρόσωπα σε μεγάλο κανάλι που δραστηριοποιείται και σε κινηματογραφικές συμπαραγωγές με άλλα κράτη, αναζητούν φρέσκα πρόσωπα που να έχουν τη στόφα σταρ. Μέσα από το Internet και τις δορυφορικές τηλεοράσεις είδαν την Πετρούλα, που όπως υποστηρίζουν έχει κάτι το ξεχωριστό σε αυτό που κάνει και προσπάθησαν να την πείσουν να ξενιτευτεί, για να κάνουν δελτίο καιρού, σόου ακόμη και ταινία. Ποια ήταν η αντίδραση της ίδιας της παρουσιάστριας του Star; Αρχικά απόρησε που έχει φτάσει η φήμη της τόσο μακριά και, φυσικά, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνη.

Το συμβόλαιο με το Star
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νέα σεζόν η Πετρούλα Κωστίδου θα είναι εμφανώς αναβαθμισμένη, με δική της εκπομπή στο Star, ενώ κάποιες άλλες τηλεοπτικές πηγές αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται να δημιουργήσουν ένα πιο αποκαλυπτικό δελτίο ή μια εκπομπή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου η Πετρούλα με τη χάρη της θα... κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις. Από την άλλη, δεν θέλει να σπάσει το συμβόλαιό της με το κανάλι, που το λατρεύει και ευγνωμονεί τους ανθρώπους του που την εμπιστεύτηκαν να κάνει το δελτίο καιρού, ανεβάζοντας τις μετοχές της στα ύψη. Αυτά διαμήνυσε στους ενδιαφερόμενους, τους ευχαρίστησε και αρνήθηκε την ομολογουμένως δελεαστικότατη πρότασή τους!