Με έπαθλο την Όλγα

03.06.2009
Ενα ιδιαίτερο δώρο έχει τη δυνατότητα να κερδίσει όποιος κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά σε μια πρωτότυπη δημοπρασία αγάπης.

Ενα ιδιαίτερο δώρο έχει τη δυνατότητα να κερδίσει όποιος κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά σε μια πρωτότυπη δημοπρασία αγάπης. Πρόκειται για μια συνεργασία τριών ιστοσελίδων στο Internet, μια δημοπρασία αγάπης που τα έσοδά της, όπως ανακοινώθηκε, θα προσφερθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Το www.emarket.gr, το www.Sportaction.gr και το www.Shoot.gr συνεργάζονται και δίνουν την ευκαιρία στον πλειοδότη να απολαύσει ως έπαθλο της συμμετοχής του στη δημοπρασία ένα δείπνο με την Όλγα Φαρμάκη σε μαγευτική ατμόσφαιρα, στο «Galaxy Bar» του ξενοδοχείου «Hilton».

Το δείπνο με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο είναι το ιδιαίτερο δώρο που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει όποιος προσφέρει τα περισσότερα στη δημοπρασία. Μάλιστα, η κράτηση έχει ήδη γίνει για τις 9 το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2009. Η ηλεκτρονική δημοπρασία τρέχει μέσα από τον ιστοχώρο του www.emarket.gr από τις 18 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από 135.000 εγεγραμμένα μέλη, τα οποία συμμετέχουν σε δημοπρασία 60.000 προϊόντων κάθε είδους. Για να έχει κάποιος τη δυνατότητα να διεκδικήσει αυτό το πρωτότυπο δώρο, πρέπει προηγουμένως να γίνει μέλος στη συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα αγοραπωλησιών. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και αυτό που τονίζεται είναι ότι το ποσό της υψηλότερης προσφοράς είναι εκείνο που θα διατεθεί αυτούσιο για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ