Στα «δίχτυα» της... αγάπης

01.06.2009
Ο νέος είναι ωραίος φαίνεται να υποστηρίζει πολύ γνωστή και πολύ εμφανίσιμη κοσμική κυρία, που κλείνει τη σελίδα του αποτυχημένου γάμου της και ανοίγει μια καινούργια στην αγκαλιά νεαρού, γοητευτικού και πολλά υποσχόμενου άντρα.

Ο νέος είναι ωραίος φαίνεται να υποστηρίζει πολύ γνωστή και πολύ εμφανίσιμη κοσμική κυρία, που κλείνει τη σελίδα του αποτυχημένου γάμου της και ανοίγει μια καινούργια στην αγκαλιά νεαρού, γοητευτικού και πολλά υποσχόμενου άντρα. Το ζευγάρι, αν και κινείται πολύ διακριτικά, έχει γίνει ήδη talk of the town, κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουν, αφού εκείνη είναι περίπου 20 χρόνια μεγαλύτερή του. Εκείνη μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της κοσμικής ζωής που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη από τα ανδρικά βλέμματα. Ο γάμος της, όμως, με γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία «ναυάγησε», αφού ο σύζυγος διατηρούσε παράλληλες σχέσεις και με άλλες γυναίκες σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Έτσι, από κοινού πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του.

Εκείνος είναι γοητευτικός, χωρίς απαραίτητα να θεωρείται από τους πιο όμορφους, και ανερχόμενος στο χώρο της δημοσιογραφίας. Θεωρείται από το περιβάλλον του ότι όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, πάντα το πετυχαίνει, ενώ και στο παρελθόν έχει δείξει την αδυναμία του σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που φυσικά τον βοηθούν και στην προώθηση της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, παλιότερα συζητιόταν πολύ το όνομά του όταν διατηρούσε σχέση με γνωστή δημοσιογράφο, η οποία επίσης του... έριχνε κάποια χρονάκια, αλλά είχε τη δύναμη να τον στηρίξει επαγγελματικά με τον καλύτερο τρόπο.

Η νέα του αγαπημένη, η γνωστή κοσμική κυρία, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του και της έχει... κλέψει για τα καλά την καρδιά. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι η σχέση τους έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Και τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχουν δεν φαίνεται να τους πτοούν. Το αντίθετο μάλιστα... μάλλον λειτουργεί σαν αφροδισιακό στη σχέση τους!

Μη φανταστείτε, βέβαια, ότι το ζευγαράκι κινείται άνετα στα κοσμικά στέκια και θα το δείτε έξω, σε εστιατόρια ή πάρτι όπου παρευρίσκονται επώνυμες παρέες. Η σχέση τους παραμένει κρυφή και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ακόμα και στους φίλους της η κοσμική κυρία δεν λέει κουβέντα για το γοητευτικό νεαρό. Όσο για τον πρώην σύζυγό της, δεν φαίνεται να γνωρίζει τίποτα για το ειδύλλιό της. Εντελώς συμπτωματικά, όμως, όταν για άσχετο λόγο έπεσε το όνομα του νεαρού στο τραπέζι, ο πρώην σύζυγος τον χαρακτήρισε «νάρκισσο» και «ωραιοπαθή».