"Αθώος" δήλωσε ο Κρις Μπράουν στο δικαστήριο!

07.04.2009
Ο Κρίς Μπράουν (Chris Brown) ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, για τον ξυλοδαρμό της φίλης, τραγουδίστριας Ριάνα( Rihanna).

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος για τον ξυλοδαρμό της φίλης, τραγουδίστριας Ριάνα (Rihanna).

Ο 19χρονος τραγουδιστής της R&B εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Λος- Αντζελες, χτες το απόγευμα έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του Μάρκ Τζεράγκος (Mark Geragos). Η δίκη του είχε μετατεθεί το απόγευμα για να δοθεί χρόνος για διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Ο κατηγορούμενος Μπράουν αυτή τη φορά επέλεξε μια μάλλινη ζακέτα με κουμπιά αντί για κοστούμι και διατηρώντας το ύφος του "καλού παιδιού" -που έχει υιοθετήσει τελευταία- ξεκίνησε την απολογία του μιλώντας χαμηλόφωνα.

Η μητέρα του τον παρακολουθούσε από τις πρώτες θέσεις της δικαστικής αίθουσας, εμφανώς αγχωμένη, με κόκκινα μάτια.

Την Ριάνα, που βρίσκεται με την οικογένεια της στα Μπαρμπάντος, αντιπροσώπευσε ο δικηγόρος της, Ντόναλντ Ετρα (Donald Etra) o οποίος πριν ξεκινήσει η ακρόαση δήλωσε ότι η επιθυμία της πελάτισσας του είναι: "Όλα να τελειώσουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα". Ταυτόχρονα, για άλλη μια φορά τόνισε ότι αν κριθεί απαραίτητο η Ριάνα θα καταθέσει.

Ο Μπράουν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που εκδόθηκε τον περασμένο Μάρτιο, κατηγορείται για δύο κακουργήματα εις βάρος της Ρόμπιν Φέντι (Robyn Fenty), που είναι το πραγματικό όνομα της Ριάνα.

Αν ο τραγουδιστής τελικά καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια. Εντωμεταξύ, όλες οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν τον Μπράουν στις διαφημίσεις τους έχουν ακυρώσει τα συμβόλαιά τους μαζί του, κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν σταματήσει να παίζουν τα τραγούδια του, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που παίζουν το "Αντι-Μπράουν" τραγούδι που έγραψαν οι εν πολλοίς άγνωστοι "Smoking Jumpers".

Στην διάρκεια της 5λεπτης ακρόασης, ο δικηγόρος της 21χρονης τραγουδίστριας δεν μίλησε, παρά μόνο μετά το τέλος της διαδικασίας όπου επισήμανε ότι ήταν "αναμενόμενο ο Μπράουν να υποστηρίξει ότι είναι αθώος".

Ο Μπράουν αναχώρησε μαζί με την μητέρα του, τους δύο σωματοφύλακες του και μια μικρή παρέα φίλων του. Κατά την έξοδο του έπρεπε να διασχίσει έναν διάδρομο περιστοιχισμένο από κάμερες, φωτογράφους και δημοσιογράφους, αλλά τελικά κατάφερε να το σκάσει με ένα αυτοκίνητο που τον μάζεψε απο την πόρτα του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος του αρνήθηκε επίσης να κάνει δηλώσεις στον τύπο!