Γλέντι με μπαταριές στον γάμο της Ζιζέλ!

06.04.2009
Για δεύτερη φορά και πάλι σε κλειστό κύκλο γιόρτασε η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) τον γάμο της με τον Τομ Μπράντι (Tom Brady) το Σάββατο το βράδυ, σε θέρετρο της μόδας στην Κόστα Ρίκα.

Για δεύτερη φορά και πάλι σε κλειστό κύκλο γιόρτασε η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) τον γάμο της με τον Τομ Μπράντι (Tom Brady) το Σάββατο το βράδυ, σε θέρετρο της μόδας στην Κόστα Ρίκα.

Το δημοφιλές ζευγάρι, που παντρεύτηκε μακριά απ' τους φακούς της δημοσιότητας στις 26 Φεβρουαρίου στην Καλιφόρνια, προσέλαβε μια πολύ σκληρή ομάδα σωματοφυλάκων προκειμένου να κρατήσει μακριά τους παπαράτσι από το μέρος της γιορτής, όπου το 28χρονο μοντέλο διατηρεί σπίτι, 120 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα του Σαν Χοσέ.

Το γαμήλιο γλέντι στη Σάντα Τερέζα κράτησε τρεις μέρες. Οι σαράντα καλεσμένοι φίλοι και συγγενείς έμειναν σε διάφορα ξενοδοχεία, αλλά και στην πολυτελή βίλα της βραζιλιάνας σούπερ-μόντελ, που χτίστηκε πριν τρία χρόνια ως δώρο από τον τότε αγαπημένο της, ηθοποιό, Λεονάρτο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio).

Ανάμεσα στους καλεσμένους, σύμφωνα με φίλους της οικογένειας, ήταν οι πέντε αδελφές της Μπούντχεν και ο 18μηνος γιος του Μπράντι από προηγούμενη σχέση του.

Η τελετή της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων έλαβε χώρα κατά το ηλιοβασίλεμα στην βίλα της Ζιζέλ, με θέα τον Ειρηνικό ωκεανό.

Όταν διέρρευσαν τα νέα για το γεγονός, ολόκληρες καραβιές παπαράτσι άρχισαν να καταφθάνουν στην περιοχή, όπου υπάρχει πρόσβαση κυρίως με φέρι-μποτ και μετά με τα πόδια.

Την Κυριακή, ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου κατηγόρησε έναν από τους σωματοφύλακες ότι τον πυροβόλησε στο πίσω παράθυρο του τετρακίνητου αυτοκινήτου του, ενώ βρίσκονταν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο Γιούρι Κορτέζ (Yuri Cortes), που γλίτωσε ως εκ θαύματος τον τραυματισμό του στο επεισόδιο, κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ενώ δεν πάτησε καν το πόδι του μέσα στον χώρο της εκδήλωσης, ο σωματοφύλακας τον άρπαξε από το μπράτσο και απαίτησε να του παραδώσει την ψηφιακή του κάμερα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του Κορτέζ, ο ίδιος και ο συνάδελφός του από την τοπική εφημερίδα Al Dia, Ρονάλντο Αβίλες (Ronaldo Aviles) είχαν πάρει άδεια από τη γειτόνισσα της Ζιζέλ να φωτογραφήσουν τον γάμο με τηλεφακούς από το σπίτι της, που απέχει από το διπλανό γύρω στα 100 μέτρα. Όμως έγιναν αντιληπτοί από τους σωματοφύλακες και κάποιους καλεσμένους, οι οποίοι αφού τους έβρισαν, άρχισαν να τους κυνηγάνε για να τους πάρουν τις μηχανές.

Οι δημοσιογράφοι πρόλαβαν να χωθούν στο αυτοκίνητο και να διαφύγουν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ένας από τους σωματοφύλακες τους πυροβόλησε στο πίσω παράθυρο.

Ενώ η υπόθεση ερευνάται πλέον από την αστυνομία, εκπρόσωπος της δικαστικής υπηρεσίας της Κόστα Ρίκα, εξέφρασε την άποψη ότι ακόμη κι αν η φρουρά που χρησιμοποιήθηκε στο γάμο κριθεί ένοχη για τον πυροβολισμό, οι νιόπαντροι δεν κινδυνεύουν να κατηγορηθούν.

Η εκπρόσωπος των εσωρούχων της "Victoria's Secret", Μπούντχεν ανακαλύφθηκε από έναν κυνηγό ταλέντων σε ένα εστιατόριο McDonald's στην πατρίδα της, την Βραζιλία. Πρόσφατα καταχωρήθηκε στις λίστες του αμερικανικού οικονομικού περιοδικού Forbes, ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.

Ο Μπράντι, που ανακυρήχτηκε ο πιο πολύτιμος παίκτης των New England Patriots για το 2007 και μέλος της εθνικής ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, τραυματίστηκε στο γόνατο πέρυσι κι αυτό έχει βάλει σε κίνδυνο την συνεργασία του με την ομάδα.