Η Ριάνα διασκεδάζει ενόψει της δίκης Μπράουν

06.04.2009
"Όχι θα κάτσει να σκάσει"! Η Ριάνα (Rianna), έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή, την Κυριακή (5 Απριλίου) στα Μπαρμπάντος σε οικογενειακή γιορτή.

"Όχι θα κάτσει να σκάσει"! Η Ριάνα (Rianna), έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της σε οικογενειακή γιορτή, την Κυριακή, 5 Απριλίου στα Μπαρμπάντος, ενώ ο πρώην σύντροφος της, Κρις Μπράουν (Chris Brown) ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο του Λος Αντζελες, αύριο, Τρίτη, 7 Απριλίου.

Η 21χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στην γενέτειρα της, για να γιορτάσει την 50η επέτειο γάμου των γονιών της. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να μείνει μακριά από την δίκη του Μπράουν, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δύο κακουργήματα, μετά τον καυγά τους την παραμονή των Γκράμις.

Η φωτογραφία με το άγρια κακοποιημένο πρόσωπο της Ριάνα μετά το ξύλο που της έδωσε ο Μπράουν στο αυτοκίνητο του, έκανε το γύρο του κόσμου και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αν και αμέσως μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού, η τραγουδίστρια στήριξε τον 19χρονο σύντροφο της, σήμερα οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει.

Η Ριάνα έπιασε και πάλι δουλειά, ηχογραφώντας το καινούργιο της άλμπουμ σε στούντιο της Χαβάης, έκανε όμως κι ένα μικρό διάλειμμα για να πετάξει την περασμένη Παρασκευή στα Μπαρμπάντος, κοντά στην οικογένεια της.

Ακόμη και ο πρωθυπουργός της νησιωτικής χώρας, Ντέιβιντ Θόμπσον (David Thompson), έδωσε το παρόν στην γιορτή που οργάνωσαν οι γονείς της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ο πατέρας της, Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty) δήλωσε στο "Usmagazine.com": "Η κόρη μου έχει ξαναβρεί τον εαυτό της. Χαίρομαι που γύρισε σπίτι της. Τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά, πολύ καλά. Έχει συνέρθει".