Ο καρκίνος της Φόουσετ πήγε στο συκώτι

07.04.2009
Τα νέα για την πορεία της υγεία της Φάραχ Φώσετ (Farrah Fawcett) που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, δεν είναι ευχάριστα.

Τα νέα για την πορεία της υγεία της Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, δεν είναι ευχάριστα.

"Ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στο συκώτι" ανακοίνωσε σήμερα ο γιατρός της.

Η 61χρονη ηθοποιός: "Χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση στην Γερμανία - στο πλαίσιο της πρωτοποριακής αντικαρκινικής θεραπείας που ακολουθούσε- η οποία όμως δημιούργησε αιμορραγία κοιλιακή χώρα", είπε ο ειδικός ογκολόγος Λώρενς Πίρο (Lawrence Piro) στο "Associated Press".

H αιμορραγία δημιούργησε μια κύστη από αίμα που προκάλεσε πίεση και πόνο, συνέχισε. Η επέμβαση συνέτεινε στον να εξαπλωθεί η νόσος στο συκώτι, τόνισε ο γιατρός.

Παρά τα δημοσιεύματα ότι βρίσκεται σε κώμα, ο γιατρός είπε στο Reuters: "Είναι σε καλή διάθεση διατηρώντας το χιούμορ της... Αν μάλιστα όλα εξελιχθούν όπως ελπίζουμε στο τέλος εβδομάδας μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Ο εδώ και χρόνια σύντροφος της ηθοποιός Ράιαν Ο΄Νηλ (Ryan O' Neal) ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν για χάρη της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει "ότι βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου".