Ρομαντικό ταξιδάκι για τη Σέριλ Κόουλ

17.06.2010
Ταξίδι έκπληξη έκανε στην 26χρονη τραγουδίστρια ο φρεσκότατος αγαπημένος της Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough), όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα.


Ταξίδι έκπληξη έκανε στην 26χρονη τραγουδίστρια ο φρεσκότατος αγαπημένος της Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough), όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος χορευτής, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί έντονα με αυτό της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) τους τελευταίους μήνες, είπε στην καλή του να ετοιμάσει τις βαλίτσες και να τον συναντήσει στο αεροδρόμιο. Μόνο όταν βρέθηκαν εκεί της αποκάλυψε ότι είχε προγραμματίσει ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Τανζανία.

Οι δυο τους, εμφανίστηκαν στο Χίθροου την Τρίτη το βράδυ, επέλεξαν όμως να βαδίσουν ξεχωριστά, μη ρίχνοντας ούτε ένα βλέμμα μεταξύ τους, από την είσοδο μέχρι τη θύρα επιβίβασης.

Όπως φαίνεται, από τη στιγμή του χωρισμού της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η Σέριλ είχε έναν στιβαρό ώμο για να κλάψει επάνω του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατριό του, Άαρον Νέλσον (Aaron Nelson) ο νεαρός είναι τρελά ερωτευμένος εδώ και πολύ καιρό με την τραγουδίστρια. "Για τον Ντέρεκ, η Σέριλ είναι το κορίτσι των ονείρων του. Θα την ακολουθούσε μέχρι τα πέρατα του κόσμου", είχε πει συγκεκριμένα.

Μιλώντας στην "Daily Mirror" από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ο 54χρονος Νέλσον είπε μάλλον λίγα περισσότερα από όσα θα ήθελαν οι κρυφοί εραστές να μαθευτούν. "Πηγαίνουν κάπου πολύ εξωτικά, πολύ γραφικά και θα είναι ένα πολύ όμορφο διάλλειμα για εκείνους. Ένα είδος απόλυτα ρομαντικών διακοπών που κάνει κανείς στην αρχή μιας σχέσης. Ο Ντέρεκ είναι τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι και θέλει να περνά μαζί της όσο περισσότερο καιρό μπορεί", αποκάλυψε.

Στο μεταξύ, φημολογείται έντονα ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan), ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Λάρι Κινγκ (Larry King) στο CNN, έχει ήδη κλείσει τη Σέριλ Κόουλ για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο ίδιος ο Μόργκαν μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι "ο πρώην άντρας της θα πρέπει να φοβάται πολύ!".

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε τις χορευτικές ικανότητες του Ντέρεκ, σε ένα από τα επεισόδια του φετινού αμερικανικού "Dancing with the stars", το οποίο μάλιστα κέρδισε με την παρτενέρ του, τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος "Pussycat Dollς", Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα