Η Μέγκαν Φοξ αρραβωνιάστηκε -πάλι!

17.06.2010
Ακόμη ένα κεφάλαιο στο σίριαλ της προσωπικής της ζωής ετοιμάζεται να γράψει τη 24χρονη εντυπωσιακή ηθοποιός, η οποία φαίνεται ότι αρραβωνιάστηκε ?ξανά- τον εδώ και έξι χρόνια αγαπημένο της Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green).


Ακόμη ένα κεφάλαιο στο σίριαλ της προσωπικής της ζωής ετοιμάζεται να γράψει τη 24χρονη εντυπωσιακή ηθοποιός, η οποία φαίνεται ότι αρραβωνιάστηκε -ξανά- τον εδώ και έξι χρόνια αγαπημένο της Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green).

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) είναι ζευγάρι με τον 32χρονο ηθοποιό που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" από τότε που εκείνη ήταν 18 χρονών και η σχέση τους έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η πρώτη φορά που ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάζονται ήταν το 2006, αλλά πέρσι χώρισαν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Όστιν Γκρίν έκανε τη δεύτερη πρόταση γάμου στη Μέγκαν κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών τους στη Χαβάη στις αρχές του μήνα.

Όλα έγιναν όπως έπρεπε, με το μονόπετρο και όλα τα σχετικά, αλλά υπήρξε και ένα απρόοπτο που μόνο αν αξιολογηθεί ως "γούρι" θα μπορέσει να μην... πονέσει.

Όπως μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας που έμενε, όπως και στο ζευγάρι, στο ξενοδοχείο "Four Seasons Hualalai", είδε τη Μέγκαν Φοξ να χοροπηδάει χαρούμενη πάνω κάτω στην παραλία. "Αμέσως μετά, όμως, είδα 5-6 άντρες από το προσωπικό να ψάχνουν με αγωνία την άμμο. Είχαν χάσει το δαχτυλίδι. Έψαχναν επί ώρες να το βρουν αλλά τελικά δεν είχε κανείς τύχη", συμπλήρωσε.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια των δύο πρώτων ταινιών "Transformers", μίλησε ανοιχτά για τα πιο μακροπρόθεσμα σχέδιά της. "Είμαι σε αυτή τη σχέση τόσο καιρό τώρα, και αγαπώ τον Μπράιαν τόσο πολύ που φυσικά ο γάμος είναι κάπου εκεί στο μέλλον", αποκάλυψε στο "Access Hollywood", ενώ τόνισε ότι δεν είναι και τόσο εξοικειωμένη με την ιδέα ακόμη! Η καλονή που στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι έχει κοιμηθεί μόνο με δύο άντρες στη ζωή της, συμπλήρωσε ότι "όταν είναι να πάρεις μια τόσο σημαντική απόφαση, όπως να ενώσεις για πάντα τη ζωή σου με κάποιον, πρέπει να το πεις σε όλο τον κόσμο".

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχει έναν γιο, τον 8χρονο Κάσιους (Kassius), από προηγούμενη σχέση από την συμπρωταγωνίστριά του στα "Χτυποκάρδια" Βανέσα Μαρσίλ (Vanessa Marcil).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα