Οι σταρ αντιδρούν στις "Χρυσές Σφαίρες"

12.12.2008
Οι υποψηφιότητες για την 66η απονομή των βραβείων "Χρυσές σφαίρες" ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου και οι υποψήφιοι σταρς έτρεξαν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους:

Οι υποψηφιότητες για την 66η απονομή των βραβείων "Χρυσές σφαίρες" ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου και οι υποψήφιοι σταρ έσπευσαν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους: "Είμαι χαρούμενος που προτάθηκα για το βραβείο "καλύτερου ηθοποιού" για την ταινία "The curious Case of Benjamin Button", και θα ήθελα να συγχαρώ και τους υπόλοιπους υποψήφιους Ντείβιντ (Φίντσερ), Έρικ (Ροθ), και Αλεξάντερ (Ντισπλάτ). Είμαστε περήφανοι για την ταινία, και νοιώθουμε δικαιωμένοι που ο" Ξένος τύπος του Χόλιγουντ" αναγνωρίζει τη δουλειά που έχουμε κάνει" δήλωσε ο Μπραντ Πιτ.

Και η σύντροφος του Πιτ, Αντζελινα Τζολί είναι υποψήφια για το βραβείο "καλύτερης ερμηνείας" για την ταινία "Ανταλλαγή" και φυσικά δεν δυσκολεύτηκε να μιλήσει για την ταινία που πρωταγωνιστεί: " Με τιμά αυτή η υποψηφιότητα για ένα βραβείο που έχουν κερδίσει ξεχωριστές γυναίκες. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κλιντ Ίστγουντ και η εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη, νοιάζομαι και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου".

Η αναγνώριση έρχεται μετά θάνατο για τον 28χρονο αδικοχαμένο ηθοποιό, Χιθ Λέτζερ που είναι υποψήφιος για την ερμηνεία του στην ταινία "Σκοτεινός Ιππότης". Ο πατέρας του Κιμ, συγκινημένος είπε ότι αυτή η υποψηφιότητα δείχνει ότι ο κόσμος συνεχίζει να τον αγαπά. "Χαιρόμαστε που το έργο του γιου μας αναγνωρίζεται με αυτό τον τρόπο".

Γενναιόδωρη χαρακτήρισε την υποψηφιότητα για "Χρυσή σφαίρα" με την ταινία "Revolutionary Road" ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες: "Είμαστε χαρούμενοι που ο "Ξένος τύπος του Χόλυγουντ" αναγνωρίζει την ταινία μας με αυτό τον γενναιόδωρο τρόπο" . Η σύζυγος του, Κέιτ Γουίνσλετ φάνηκε έκπληκτη από την υποψηφιότητα της σαν "καλύτερη ηθοποιός" για την ίδια ταινία: "Δεν μπορώ να το πιστέψω. Με τιμά το γεγονός ότι το όνομα μου συμπεριλαμβάνεται στις φετινές "Χρυσές σφαίρες", παρέα με αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες δίπλα στους εντός και εκτός μεγάλης οθόνης άντρες μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!

"Όταν το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει το πρωί το ένστικτο μου έλεγε πως είχε συμβεί κάτι κακό γιατί συνήθως αυτό ισχύει όταν μου τηλεφωνούν στις 5.30 το πρωί, αλλά έπεσα έξω. Τα νέα ήταν χαρμόσυνα. Τηλεφώνησα στη μητέρα μου και εκείνη άρχισε να κλαίει. Ανυπομονώ να την πάρω μαζί μου. Θα είναι η συνοδός μου το βράδυ της απονομής" δήλωσε ο Κέβιν Κόνελι υποψήφιος για την καλύτερη ερμηνεία σε τηλεοπτική σειρά-κωμωδία ή μιούζικαλ για το "Entourage".

O υποψήφιος στην ίδια κατηγορία για το "30 Rock", Αλεκ Μπάλντουιν εμφανίστηκε συγκλονισμένος και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του την μεγάλη τιμή που του έκαναν προτείνοντας για "Χρυσή σφαίρα". Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μαρί Λουίς Πάρκερ συνυποψήφια στην ίδια κατηγορία για το "Weeds": "Ολοι νοιώσαμε ότι η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη μας, ήρθε να μας το επιβεβαιώσει η υποψηφιότητα για την "Χρυσή σφαίρα"