Μαντόνα και Γκάι κάνουν μαζί Χριστούγεννα.

15.12.2008
Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέρνει κοντά την Μαντόνα και τον Γκάι Ρίτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να τα ξαναβρούν. Αν και έχουν πάρει προσωρινό διαζύγιο και αναμένεται η οριστική έκδοση.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέρνει κοντά την Μαντόνα και τον Γκάι Ρίτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να τα ξαναβρούν. Αν και έχουν πάρει προσωρινό διαζύγιο και αναμένεται η οριστική έκδοση. Ώστόσο, έκαναν ανακωχή για χάρη των παιδιών και αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Η Μαντόνα θα πάει στην Αγγλία στις 23 Δεκεμβρίου με τα παιδιά της Λούρδη, Ρόκο και Ντέιβιντ και θα μείνει στο εξοχικό σπίτι του πρώην άντρα της μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail. "Η Μαντόνα και ο Γκάι βάζουν πάνω απ΄όλα τα παιδιά τους, έτσι η Μαντόνα αποφάσισε να πάει στην Αγγλία για να είναι τα παιδιά μαζί με τον πατέρα τους" αποκάλυψε στην εφημερίδα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο πρώην ζευγάρι .

Η Μαντόνα και ο σκηνοθέτης δεν έχουν ακόμη έρθει σε συμφωνία για το πού θα μείνουν οριστικά τα παιδιά. Ωστόσο, δημοσιεύματα υποστηρίζουν οτι πρόκειται να ζούνε μαζί της στην Νέα Υόρκη, ενώ ο Γκάι θα προτιμούσε ο γιός τους Ρόκο να πηγαίνει σε σχολείο στο Λονδίνο. Γεγονός είναι ότι τα παιδιά ακολουθούν την Μαντόνα στην περιοδεία της "Sticky & Sweet" που συνεχίζεται στην Νότια Αμερική και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα περιλαμβάνει την παραδοσιακή γαλοπούλα και πολλές λιχουδιές- αν και η Μαντόνα δεν πρόκειται να ξεφύγει από την σκληρή υγιεινή διατροφή που ακολουθεί πιστά, όπως ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας: "Δεν θα υποκύψει στον πειρασμό των Χριστουγεννιάτικων φαγητών , θα υπάρχουν γεύματα ειδικά μαγειρεμένα για εκείνη, που θα περιλαμβάνουν κυρίως ψάρι ενώ θα γυμναστεί ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων".

Η Μαντόνα- αν και είναι οπαδός της Καμπάλα- αποφάσισε να κάνει κάποιες Χριστουγεννιάτικες παραχωρήσεις: " Αφησε στην άκρη μίση και πάθη και πήγε τα παιδιά στον μπαμπά τους" τόνισε φίλος της οικογένειας.

Σας υπενθυμίζουμε οτι πριν λίγο καιρό η η Μαντόνα πέρασε την "Ημέρα των Ευχαριστιών" με τον Αλέξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού πρώτα είχε περάσει ένα μεγάλο μέρος της ημέρας με την πρώην σύζυγό του Σύνθια και τα παιδιά τους.