Τι ζήτησε η Σούρι Κρουζ από τον Άγιο Βασίλη;

15.12.2008
Αν και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο "διάσημων παιδιών", η 2χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτ Χολμς, Σούρι δεν διαφέρει από τα παιδιά της ηλικίας της

Αν και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο "διάσημων παιδιών", η 2χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτ Χολμς, Σούρι δεν διαφέρει από τα παιδιά της ηλικίας της. Πιστεύει στον Αγιο Βασίλη και περιμένει να της φέρει τα δώρα που του ζήτησε. Ποια είναι αυτά;

Ο περήφανος μπαμπάς Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι της αρέσει να ζωγραφίζει: "Εχει τρέλα με την ζωγραφική" είπε στο κανάλι "Ε". " Ολη την ημέρα είναι ξαπλωμένη πάνω σε ένα μπλόκ με διάφορες μπογιές τριγύρω της, και συνέχεια μας ρωτάει τι θέλουμε να μας ζωγραφίσει; Αλλά και το παιχνίδι με κούκλες και τα λούτρινα ζωάκια είναι από τα αγαπημένα της. Ετσι καταλαβαίνεται ότι ο Αγιος Βασίλης δεν θα δυσκολευτεί να την ευχαριστήσει. "

Οσο για τα υιοθετημένα παιδιά του με την Νικόλ Κίντμαν, την 16χρονη Μπέλα και τον 13χρονο Κόνορ, στην ερώτηση αν έχει σκεφθεί τι δώρο θα τους κάνει τα Χριστούγεννα; " Αθλητικά παπούτσια... Βιβλία, Βίντεο-παιχνιδια. Αυτά συνήθως τους αρέσουν" απάντησε ο Κρουζ , ο οποίος ανυπομονεί να έρθουν οι διακοπές για να ξεκουραστούν:

"Είχαμε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα όλο το χρόνο, αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθούμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και να περάσουμε ήρεμα και οικογενειακά τις γιορτινές ημέρες". Όχι, ο Τομ Κρουζ δεν σκοπεύει να ελαττώσει το ρυθμό που δουλεύει, το αντίθετο σκοπεύει να ασχοληθεί και με το θέατρο. Μάλλον ζήλεψε την επιτυχία της γυναίκας του Κέιτ Χόλμς που διαπρέπει στη θεατρικό σανίδι: "Μου αρέσουν οι κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και το Μπροντγουέϊ είναι μια πρόκληση", εξομολογήθηκε στον Τζέι Λένο, παρουσιαστή αμερικάνου τοκ σόου.

"Θέλω να παίξω σε μιούζικαλ" εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο " Guys and Dolls" όταν ήταν ακόμη στο σχολείο. Και όταν ο Λένο τον ρώτησε αν ξέρει να τραγουδά; Ο Κρουζ δεν έχασε το χιούμορ και παραδέχτηκε ότι μπορεί να "μιμηθεί τον Ελβις Πρίσλει".