Το δώρο του Δέλλα στην Γωγώ!

12.12.2008
Με δύο κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας ευχαρίστησε ο Τραϊανός Δέλλας τη σύζυγό του Γωγώ Μαστροκώστα για τον ερχομό της κόρης τους. Το ζευγάρι από τη στιγμή που προστέθηκε το νέο μέλος στην οικογένειά τους ζει την απόλυτη ευτυχία, ενώ και οι δύο έχουν ξετρελαθεί με την μπέμπα τους!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Με δύο κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας ευχαρίστησε ο Τραϊανός Δέλλας τη σύζυγό του Γωγώ Μαστροκώστα για τον ερχομό της κόρης τους. Το ζευγάρι από τη στιγμή που προστέθηκε το νέο μέλος στην οικογένειά τους ζει την απόλυτη ευτυχία, ενώ και οι δύο έχουν ξετρελαθεί με την μπέμπα τους! Η Γωγώ γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική τομή το πρωί της Δευτέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 670 γραμμαρίων, το οποίο θα βαφτιστεί Βικτώρια, αφού θα πάρει το όνομα της μητέρας του Τραϊανού. Ο διεθνής επιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, λίγο πριν η Γωγώ μπει στο ΙΑΣΩ πήρε από το σύζυγό της το πρώτο πολύτιμο δώρο, μια πλατινένια ριβιέρα Chopard δεμένη με μπριγιάν, η αξία της οποίας υπολογίζεται στις 50.000 ευρώ. Δεν ήταν όμως το μοναδικό δώρο...

Λίγα λεπτά μετά τον τοκετό ο Τραϊνός δώρισε στη σύζυγό του ένα μονόπετρο 5 καρατίων αγορασμένο από το κοσμηματοπωλείο «Κessaris», που, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ. Όπως δήλωσε ο γυναικολόγος Παναγιώτης Ψαθάς, όλα πήγαν πολύ καλά και μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας. Η σουίτα του ζευγαριού έχει γεμίσει λουλούδια και δώρα από φίλους και συγγενείς. Από τους πρώτους που επισκέφθηκαν το μαιευτήριο ήταν η κολλητή της Γωγώς, η Ορθούλα Παπαδάκου, αλλά και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο προπονητής της Ανόρθωσης, στην οποία αγωνίζεται ο Τραϊανός.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για την Κύπρο, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ενώ επιθυμία της Γωγώς Μαστροκώστα είναι το πολύ σε 20 μέρες να βρίσκεται και αυτή στο νησί, αν και ο γιατρός της συνέστησε να μη μετακινηθεί με το μωρό μέχρι να σαραντίσει. Σε πρώτη φάση η Γωγώ θα μείνει στη μεζονέτα της στο Ελληνικό μαζί με τη μητέρα της, ενώ δίπλα έχει σπίτι και η αδερφή της. Όσο για το νονό; Όπως μας είπε φίλη του ζευγαριού, η Γωγώ έχει ήδη κάνει πρόταση στον κομμωτή της Φώτη Νικηταρά να βαφτίσει τη μικρή Βικτώρια.