Βρήκε τον μπελά της η Μανωλίδου!

12.12.2008
Τη μάτιασαν την Ευγενία Μανωλίδου και βρήκε τον μπελά της από εκεί που δεν το περίμενε. Όχι από το ΕΣΡ, που «έριξε» στον ΑΝΤ1 το πρόστιμο των 200.000 ευρώ, αλλά από τον Σάκη Μπουλά και τον Σωτήρη Καλυβάτση, που με το «Βellas ΤV» στο Mega

Τη μάτιασαν την Ευγενία Μανωλίδου και βρήκε τον μπελά της από εκεί που δεν το περίμενε. Όχι από το ΕΣΡ, που «έριξε» στον ΑΝΤ1 το πρόστιμο των 200.000 ευρώ, αλλά από τον Σάκη Μπουλά και τον Σωτήρη Καλυβάτση, που με το «Βellas ΤV» στο Mega το βράδυ της περασμένης Πέμπτης «χτύπησαν κόκκινο» στις θεαματικότητες.Την ώρα που η «Στιγμή της αλήθειας» έβγαζε τα άπλυτα των παικτών στον αέρα και μόλις μετά βίας σημείωσε μέσο όρο 21,3% θεαματικότητα και 23,5% στο κοινό από 15-44 ετών ο Σάκης Μπουλάς με τον Σωτήρη Καλυβάτση απογείωσαν τις θεαματικότητες του Mega με τη σατιρική τους εκπομπή, κάνοντας μέσο όρο 27,6% και 38,1% αντίστοιχα. Τα νούμερα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν πανικό στην εκπομπή, που είχε συνηθίσει με τις τολμηρές ερωτήσεις να κερδίζει υψηλό μερίδιο τηλεθέασης. Αν και, σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, οι υπεύθυνοι της εκπομπής και η κ. Μανωλίδου προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να ελπίζουν ότι αυτό είναι παροδικό, φαίνεται ότι ο κόσμος άρχισε να γυρίζει την πλάτη του στο σκληρό ριάλιτι, που έγινε η αιτία πολλών διαφωνιών και αψιμαχιών τόσο σε κύκλους των ΜΜΕ όσο και σε οικογένειες συμμετεχόντων. Από τη άλλη πλευρά, το αχτύπητο δίδυμο των Μπουλά - Καλυβάτση κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές του κόσμου μια άλλη γλώσσα, απλή, καθημερινή μα πάνω απ όλα να χαρίσει το χαμόγελο, που αναζητάει αυτές τις δύσκολες μέρες της ακρίβειας ο νεοέλληνας.

Η ανατροπή αυτή γέμισε ανασφάλεια την Ευγενία Μανωλίδου, καθώς δεν περίμενε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κι ενώ ακόμα ο απόηχος για το παιχνίδι δεν έχει κοπάσει, το κοινό θα γύριζε την πλάτη στη «Στιγμή της αλήθειας».

Σαν να μην έφτανε αυτό η πίεση που ασκεί ο ΛΑΟΣ εμμέσως ζητώντας της να αποστασιοποιηθεί από ένα τέτοιο ριάλιτι και ευθέως προτείνοντάς της να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές έχουν ως αποτέλεσμα να την έχει κυριεύσει το άγχος. Το ήρεμο, απλό, όμορφο και αυθόρμητο κορίτσι άρχισε να έχει νεύρα που τα βγάζει όταν σβήνουν τα φώτα και πηγαίνει στο καμαρίνι της, ενώ παραπέμπει για κάθε απάντησή της στο κανάλι. Αν τα νούμερα συνεχιστούν έτσι, τότε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το παιχνίδι που έγινε το

No 1 θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μάχη θα είναι μέχρις εσχάτων και ήδη γίνονται συζητήσεις με πρωταγωνιστές των σειρών του αντ1 για να πάρουν μέρος με αφορμή τις γιορτές σε μια «Στιγμή της αλήθειας» με πιο light ερωτήσεις, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κι εδώ όμως σκοντάφτουν, καθώς δεν υπάρχουν πρόθυμοι εθελοντές, ενώ τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη.