Η Αντζελίνα τα βρήκε με τα πεθερικά.

09.12.2008
Ο πάγος στις σχέσεις της Αντζελίνα με την οικογένεια του Μπραντ Πιτ και κυρίως με την πεθερά της φαίνεται ότι έχει σπάσει.

Ο πάγος στις σχέσεις της Αντζελίνα με την οικογένεια του Μπραντ Πιτ και κυρίως με την πεθερά της φαίνεται ότι έχει σπάσει. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η παρουσία τους στο Χόλιγουντ, το βράδυ της Δευτέρας.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός ήταν όλο χαμόγελα με την Τζέιν Πιτ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Μπραντ, "The Curious Case of Benjamin Button".

Τα σύννεφα πάνω από τις σχέσεις της Αντζελίνας με τα πεθερικά της έχουν διαλυθεί. Οι φήμες περί αντιπαλότητας και ζήλειας ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν ισχύουν, τουλάχιστον τώρα πια. Εξάλλου, τι άλλο πια να κάνει η Αντζελίνα για να κερδίσει την συμπάθεια της πεθεράς; Δεν φτάνουν τα τρία εγγονάκια;

Η δασκάλα στο Μισούρι Τζέιν Πιτ, ήταν δεμένη με την πρώην γυναίκα του γιου της Τζένιφερ Άνιστον και κράτησαν επαφή ακόμη και μετά το χωρισμό τους, τον Ιανουάριο του 2005. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε την Αντζελίνα να είναι επιφυλακτική απέναντι της .

Την πρώτη φορά που πήγε σπίτι τους είχε μεγάλη αγωνία: "Όταν πήγα να τους γνωρίσω για πρώτη φορά, είχα μαζί τα δύο υιοθετημένα μου παιδιά. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν. Αλλά τα λάτρεψαν".

Στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, η Αντζελίνα με την πεθερά της αντάλλασαν αστεία και κορόιδευαν τους άντρες για τις πόζες που έπαιρναν. Δημοσιεύματα παρουσίαζαν την μητέρα του Μπραντ ενοχλημένη από τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Αντζελίνα, ότι ερωτεύτηκε τον γιο της στα γυρίσματα της ταινίας "Ο κύριος και η κυρία Σμιθ".

Στις αρχές της σχέσης τους η Αντζελίνα είχε πεί: "Το να έχω δεσμό με έναν παντρεμένο, όταν ο πατέρας μου απατούσε την μητέρα μου, είναι κάτι που δεν μπορώ να συγχωρήσω". Το ίδιο και η Τζένιφερ Ανιστον, που όπως είπε στη συνέντευξη στο Vogue: " Δεν είχα ιδέα για όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμουν παντρεμένη"