Ερωτευμένος με την κόρη του

10.12.2008
Ενα ακόμη σουξέ, με τίτλο «Χαρτορίχτρα», πρόσθεσε στην καριέρα του ο αγαπημένος τραγουδιστής, εμπνευσμένο αυτή τη φορά από τη γέννηση της κόρης του.

Ενα ακόμη σουξέ, με τίτλο «Χαρτορίχτρα», πρόσθεσε στην καριέρα του ο αγαπημένος τραγουδιστής, εμπνευσμένο αυτή τη φορά από τη γέννηση της κόρης του. Οι στίχοι περιλαμβάνονται στο τρίτο από τα τραγούδια που του έχει εμπιστευθεί ο Χριστόδουλος Σιγανός και περιγράφει την έντονη σχέση πατέρα και κόρης. Είναι το τραγούδι που ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς αντικατοπτρίζει κατά μεγάλο ποσοστό τη σχέση του Πάνου Κιάμου με την κόρη του.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι όλα στρέφονται πλέον γύρω από τη γαλανομάτα του. Χαζομπαμπάς και με το παραπάνω, ο δημοφιλής ερμηνευτής υπεραγαπάει, όπως λέει, την κόρη του, που βαφτίστηκε πριν από λίγο καιρό, την ίδια ημέρα που τελέστηκε και ο γάμος του.

«Ο Πάνος έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Έχει αλλάξει θεαματικά και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βρίσκεται δίπλα της», μας είπε πολύ στενός συνεργάτης του, που τον βλέπει σχεδόν καθημερινά.

Πλέον οδηγεί προσεκτικά, όπως λέει, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον παλιό εργένη Πάνο Κιάμο, που λάτρευε τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Από την ώρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη του η αγάπη του για την ταχύτητα έχει δώσει τη θέση της σε πολύ πιο προσεκτική οδήγηση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε για τους λάτρεις της λεπτομέρειας ότι το τραγούδι αυτό παρουσιάζει την πιο μεγάλη άνοδο από πλευράς πωλήσεων και μεταδόσεων στο ελληνικό ραδιόφωνο. Β.Λ.

«Μια χαρτορίχτρα μου είχε πει ότι η σειρά μου δεν αργεί θα βρω δυο μάτια γαλανά που θα μου κλέψουν την καρδιά και τότε γέλασα ο τρελός γιατί ήμουν πάντα λογικός, ποτέ δεν πίστεψα σ' αυτή, μα να που βγήκε αληθινή.

Και τρελάθηκα μαζί σου κι ερωτεύτηκα, καλώς τα δέχτηκα, καλώς τα δέχτηκα και τρελάθηκα μαζί σου εγώ μαγεύτηκα πού να ήξερα σε τι μπελάδες βρέθηκα».