Η Έιμι Γουάινχαουζ χωρίζει κι επισήμως .

28.11.2008
Αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του τζάνκι άντρα της είναι η 25χρονη Ειμι Γουάινχαουζ.

Αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του τζάνκι άντρα της είναι η Έιμι Γουάινχαουζ. Έστω και κάπως αργά κατάλαβε ότι αυτός ο γάμος ήταν ένα λάθος, που την έσπρωξε ακόμη πιο βαθιά στα ναρκωτικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Μπλέικ Φίλντερ, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο. Κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ τους, αλλά εκείνος κατάφερε να την "βγάλει από τα ρούχα της".

Οι γείτονες αποκάλυψαν ότι οι φωνές της 25χρονης τραγουδίστριας αντηχούσαν σε όλο το τετράγωνο και αφού έκλεισε το τηλέφωνο, έπνιξε το θυμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να καταλήλει ξανά στο νοσοκομείο.

Ο 26χρονος άντρας της, από τότε που αποφυλακίστηκε για να εισαχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την προσεγγίσει δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι ανυπομονεί να την "ξεβρακώσει".

Όταν δεν βρήκε ανταπόκριση, άρχισε να της τηλεφωνεί και να την βρίζει! Έτσι, ενόσω βρίσκονταν στην κλινική, η Έιμι ζήτησε από τον πατέρα της Μιτς, να βρει δικηγόρους για να αναλάβουν το διαζύγιο της. Είναι τόσο μεγάλη η ανυπομονησία της να απαλλαγεί απ' αυτόν τον άνθρωπο, που δεν περίμενε ούτε να πάρει εξιτήριο.

Αυτό είναι ακόμη ένα απανωτό χτύπημα για τον Μπλέικ Φίλντερ, ο οποίος ενώ δεν έχει προλάβει να συνέλθει από την δικαστική απόφαση που αρνήθηκε να τον απαλλάξει από την ποινή της υποχρεωτικής αποτοξίνωσης, τώρα μαθαίνει ότι η Έιμι θέλει να τον χωρίσει!