Η Άνιστον συναντά την πεθερά της.

27.11.2008
Η επανασύνδεση της Τζένιφερ Ανιστον με τον τραγουδιστή Τζών Μάγιερς, φαίνεται ότι πάρει επίσημο χαρακτήρα.

Η επανασύνδεση της "άτυχης" πρωταγωνίστριας των Friends με τον τραγουδιστή Τζών Μάγιερς, φαίνεται ότι παίρνει επίσημο χαρακτήρα. Πριν λίγες μέρες, η Τζένιφερ, πήρε την πρωτοβουλία να γνωρίσει τον Τζων στον πατέρα της και τώρα ήρθε η σειρά της να περάσει την "Ημέρα των Ευχαριστιών", που γιορτάζεται σαν σήμερα, την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου στην Αμερική, με τους γονείς του φίλου της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό "Vogue", η δημοφιλής ηθοποιός δεν τα έβαζε μόνο με την Αντζελίνα Τζολί και τον τρόπο που της είχε κλέψει τον Μπραντ Πήτ, αλλά στήριζε και τον τωρινό σύντροφο της, λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι πολύ καλό κι ευαίσθητο παιδί κατά βάση.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αποκάλυπτε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να τον συγχωρήσει και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αφού εκείνος της υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναμιλήσει για εκείνην και τη σχέση τους στους δημοσιογράφους, χωρίς την άδειά της.

Δεδομένου λοιπόν, ότι ο 31χρονος τραγουδιστής συμφώνησε να δείξει καλή διαγωγή και να συμμορφωθεί με τους όρους της, εκείνη τον σύστησε στον πατέρα της. Η συνάντηση έγινε στο πολυτελές εστιατόριο Polo Lounge του Μπέβερλι Χιλς. Ο 75χρονος Τζον Άνιστον συνοδευόμενος από τη μητριά της Άνιστον, Τζέρι Ρούνεϊ, φάνηκε να σχηματίζει θετική εντύπωση για τον Μάγιερς, τουλάχιστον σ' αυτή τη φάση.

Ο Μάγιερς από την πλευρά του, είχε πολύ άγχος, παρότι σε όλη τη διάρκεια του δείπνου η Τζένιφερ προσπαθούσε να του δίνει κουράγιο, χαϊδεύοντάς του τα μαλλιά, ενώ εκείνος την χάιδευε στην πλάτη και κάθε τόσο αντάλλασαν φιλάκια στα πεταχτά.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο Τζον Μάγιερς προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τον κύριο Άνιστον με τις μουσικές γνώσεις του και για τα είδη μουσικής που προτιμά. Όταν τελείωσε η "ιερά εξέταση", η ανακούφιση του Μάγιερς ήταν μεγάλη και σχολιάζοντας την εμπειρία, την παρομοίασε με οντισιόν του "So, you think you can dance". Σε απάντηση, η μητριά της Τζένιφερ του αντιγύρισε: "Δηλαδή, είσαι έτοιμος να δεις τις κάρτες με τη βαθμολογία;" και όλοι γέλασαν.

Να δούμε τώρα, ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας του Μάγιερς που απόψε θα γνωρίσει από κοντά την 39χρονη Ανιστον. Άραγε, θα την εγκρίνει η πεθερά της, ή θα έχουμε κι άλλα δράματα;