Τραγουδάει μπλουζ

28.11.2008
Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή «Μετρό» σε ρόλο τραγουδιστή.

Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή «Μετρό» σε ρόλο τραγουδιστή. Συγχρόνως με τις εμφανίσεις του στη θεατρική παράσταση «Φήμες» ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει την παράδοση που θέλει τις τέχνες να αλληλοεπηρεάζονται και να συνδέεται η μία με την άλλη.

Έτσι, μαζί με τον επίσης ηθοποιό Δημήτρη Μενούνο και τον εξαίρετο μπασίστα Γιώργο Αντωνόπουλο αποτελούν τους Bluezerz, οι οποίοι θα μοιραστούν επί σκηνής το ίδιο πάθος και την αγάπη τους για τα blues & το classic rock και θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών που έχουν χαραχτεί με ανεξίτηλα χρώματα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Η κοινή συνισταμένη της ενασχόλησης με τη μουσική με ένα δημιουργικό τρόπο, λοιπόν, συσπείρωσε τρεις φίλους που εκπέμπουν τα ίδια rock συναισθήματα. Οι Bluezerz παίζουν, συγκινούν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας blues ήχους σε rock συχνότητες.

Δ.Κ.