Η περιπέτεια της Κούκα

01.12.2008
Μια περιπέτεια υγείας είχε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Κούκα, η οποία εισήχθη σε ιδιωτική κλινική υποφέροντας από έντονους πόνους και πρήξιμο στο λαιμό. Έτσι, όπως κρίθηκε απαραίτητο, υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αμυγδαλές.

Μια περιπέτεια υγείας είχε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Κούκα, η οποία εισήχθη σε ιδιωτική κλινική υποφέροντας από έντονους πόνους και πρήξιμο στο λαιμό. Έτσι, όπως κρίθηκε απαραίτητο, υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αμυγδαλές. Από την πρώτη στιγμή που η γνωστή ερμηνεύτρια ανακάλυψε το πρόβλημα αυτό, στο περιβάλλον της σήμανε συναγερμός, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε.

Τελικά, η διάγνωση έδειξε πως έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στις αμυγδαλές της. Το πρόβλημα αυτό, μάλιστα, ήταν και η αιτία που την κράτησε εκτός πίστας και αναγκάστηκε να ακυρώσει την έναρξη των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, αφού ο γιατρός της συνέστησε να ξεκουραστεί, ώστε να μην επιβαρύνει κι άλλο την κατάστασή της.

Είναι όμως γεγονός ότι η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι στοιχεία που διακρίνουν τη δημοφιλή τραγουδίστρια, γι αυτό και αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, άρχισε να σχεδιάζει εκ νέου την επιστροφή της και την έναρξη των χειμερινών της εμφανίσεων, αφού δεν θέλει να απέχει ακόμη και αν υπάρχει σοβαρός λόγος ανεξάρτητα που όλοι θα τη δικαιολογούσαν. Πάνω απ όλα, βλέπετε, είναι επαγγελματίας, εργασιομανής και δεν επιτρέπει στον εαυτό της να μείνει μακριά από τη σκηνή και το τραγούδι. Έτσι, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση και στα καθήκοντά της σε 15 περίπου μέρες, καθώς όλα θα κριθούν από την εξέλιξη της υγείας της. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ