Η ζωή στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ.

26.11.2008
Η Σάρα Λάρσον πρώην σερβιτόρα στο Λας- Βέγκας και νυν μοντέλο, κρατούσε χαμηλούς τόνους μετά τον χωρισμό από τον Τζόρτζ Κλούνει, στις 28 του περασμένου Μαΐου. Αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Μπίλι Μπους (δημοφιλή δημοσιογράφο του Χόλιγουντ) περιέγραψε πως είναι να ζεις στο πλευρό ενός διάσημου άντρα!

Η Σάρα Λάρσον πρώην σερβιτόρα στο Λας- Βέγκας και νυν μοντέλο, κρατούσε χαμηλούς τόνους μετά τον χωρισμό από τον Τζόρτζ Κλούνει, στις 28 του περασμένου Μαΐου. Αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Μπίλι Μπους (δημοφιλή δημοσιογράφο του Χόλιγουντ) αποφάσισε ν' αποκαλύψει πώς είναι να ζεις στο πλευρό ενός διάσημου άντρα!

"Ησουν η πρώτη γυναίκα που, δεν ξέρω μετά από πόσα χρόνια, ο Τζορτζ Κλούνει επέλεξε να τον συνοδεύσει στα Οσκαρ και πάρέμεινες το κορίτσι του για ένα χρόνο περίπου. Τα περιοδικά σε αποκαλούσαν την "πιο τυχερή γυναίκα" του κόσμου. Εσύ πως ένοιωθες τότε; Ρώτησε ο δημοσιόγράφος.

"Ηταν ιδιαίτερα πιεστικό, γιατί όλοι αγαπούν τον Τζορτζ, και αναγκαστικά γίνεσαι το κέντρο της προσοχής τους. Νιώθεις όλα τα βλέμματα στραμένα πάνω σου. Σε τσεκάρουν από την κορυφή ώς τα νύχια κι αυτό είναι πολύ αγχωτικό".

Η 28χρονη Σάρα είναι μια από τις νικήτριες του "Fear Factor", όπου είχε συμμετάσχει μαζί με το τότε αγόρι της. Με τον Κλούνεϊ γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2007, σε ένα VIP μπάρ του Λας Βέγκας όπου σέρβιρε κοκτέιλ. Πολύ κοντά στη γνωριμία τους, είχαν ένα ατύχημα με την μοτοσικλέτα του Κλούνεϊ, όπου εκείνη έσπασε το πόδι της κι εκείνος ένα πλευρό.

Έμειναν μαζί για ένα χρόνο περίπου και το διάστημα αυτό τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και γνώρισε απο κοντά τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

"Στην αρχή όλα μου φαίνονταν παραμυθένια. Ένοιωθα σαν την Σταχτοπούτα που γνωρίζει το βασιλόπουλο. Αυτό βέβαια δεν κράτησε πολύ... Όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα και διάβασα τα πικρόχολα σχόλια εναντίον μου, γρήγορα όλα γκρεμίστηκαν.

Έμαθα πολλά και σίγουρα χρειάζονται γερά νεύρα για να αντιμετωπίσεις τους φωτογράφους που σε ακολουθούν παντού". Στην ερώτηση, "αν είχαν ποτέ νορμάλ ζωή;" Η Σάρα δήλωσε ότι "κάποια στιγμή τα συνηθίζεις όλα".

Το ζευγάρι αμέσως μετά την γνωριμία του, ταξίδεψε με το ιδιωτικό τζετ του 47χρονου ηθοποιού στο σπίτι που διαθέτει κοντά στην λίμνη Κόμο, στην Ιταλία και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

"Οι περισσότεροι δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε στα Όσκαρ. Πώς ένοιωθες όταν συνόδευες τον 'πιο σέξι άντρα' του κόσμου, στο κόκκινο χαλί;", την ρώτησε ο Μπους κι Λάρσον απάντησε αβίαστα: "Αυτό το χαλί μου φάνηκε ατελείωτο. Όταν είδα την γραμμή των δημοσιογράφων, είπα μέσα μου: 'Θεούλη μου!'. Είχα κομπλάρει εντελώς. Δεν θυμάμαι με ποιόν μίλησα και τι είπα εκείνη την ημέρα!".

"Ποιός από τους δύο ευθύνεται για τον χωρισμό;", δεν δίστασε να ρωτήσει ο δημοσιογράφος. Αλλά η Σάρα δεν του έκανε το χατήρι: "Είναι πολύ προσωπική ερώτηση και δεν νομίζω ότι αυτό έχει τόση σημασία". Τα δημοσιεύματα τον χαρακτήρισαν "ξαφνικό" συνέχισε ακάθεκτος ο Μπους.

"Αυτό είναι αλήθεια. Μπορεί να σκέφτεσαι καιρό να χωρίσεις, αλλά να σου είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση. Γι΄αυτό και όλα γίνονται ξαφνικά, αρκεί μια ασήμαντη αφορμή. Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράς γρήγορα μπροστά".

Στην ερώτηση αν διατηρούν ακόμη επαφή, το μοντέλο δήλωσε ότι έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει μίσος μεταξύ τους. Γι΄αυτό άλλωστε και ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα μπορούσε να πληγώσει τον Τζορτζ.