Έρχεται το "Sex and the City, 2".

26.11.2008
Μπορεί να είδαμε στην μεγάλη οθόνη την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) να παντρεύεται μετά από δέκα χρόνια σχέσης με τον "Μεγάλο", αλλά η κινηματογραφική ιστορία "Sex and the City" δεν σταματάει εκεί!

Μπορεί να είδαμε στην μεγάλη οθόνη την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) να παντρεύεται μετά από δέκα χρόνια σχέσης με τον "Μεγάλο", αλλά η κινηματογραφική ιστορία "Sex and the City" δεν σταματάει εκεί!

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας, η οποία βρίσκεται στην 103η θέση του διεθνούς box office όλων των εποχών, οι τέσσερις νεοϋορκέζες ετοιμάζονται επιστρέψουν δριμύτερες στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2010.

Η Σαμάνθα (Κιμ Κάτραλ) ήταν η πρώτη που αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, ότι υπάρχουν σχέδια για "Sex and the City 2":

"Εχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε την προετοιμασία το ερχόμενο καλοκαίρι", δήλωσε η 52χρονη ηθοποιός, που δεν διστάζει να αποκαλύπτει το γυμνό κορμί της. Πρόσφατα μάλιστα, πόζαρε ημίγυμνη, ως αρχαία θεά Άρτεμη, σε μια σειρά φωτογραφιών που θα εκτεθούν στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τη διάσωση ενός πίνακα του Τισιάνο με το ίδιο θέμα.

Οι συντελεστές του πετυχημένου σήριαλ, που έγινε ταινία έχουν γλυκαθεί από την αποδοχή του κόσμου και επιθυμούν να ανταμείψουν τους θαυμαστές τους με ένα δεύτερο μέρος, ακόμη πιο δυνατό.

"Το πετύχαμε μία φορά, γιατί όχι και δεύτερη;", συνέχισε η σέξι Σαμάνθα, διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται στα μαχαίρια με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες: "Τις αγαπώ αυτές τις γυναίκες".

Η ψυχή του "Sex and the City", Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που είχε διαψεύσει την Κάτραλ, στις αρχές του μήνα, μόλις χτες επιβεβαίωσε την είδηση στο μουσικό κανάλι ΜΤV: "Είχαμε μια συνάντηση με όλους τους συντελεστές της παραγωγής και όλοι είναι ενθουσιασμένοι που θα ξαναβρεθούμε τα κινηματογραφικά πλατό. Υπάρχει ένα καλό κλίμα, από το οποίο πηγάζουν νέες ιδέες για το πώς θα εξελιχθεί η κεντρική ιστορία που έχουμε στα χέρια μας".

Στην ερώτηση αν το επόμενο βήμα θα είναι να γίνει μητέρα, η 43χρονη πρωταγωνίστρια απάντησε: "Είναι απόφαση του σεναριογράφου και σκηνοθέτη μας, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ. Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη, αλλά δεν νομίζω ότι η Κάρι θα επιλέξει να ζήσει την μητρότητα. Κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς κόντρα με τον χαρακτήρα της και με τη στάση ζωή της μέχρι σήμερα".

Καθώς το πρώτο μέρος της ταινίας βασίζονταν στην τηλεοπτική επιτυχία του σίριαλ που σημείωνε ρεκόρ τηλεθεάσεων επί οκτώ χρόνια -από το 1998 που ξεκίνησε μέχρι και το 2004 που παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο- το στοίχημα της καινούργιας ταινίας είναι να προσεγγίσει το σύγχρονο νεανικό κοινό: "Οι καιροί αλλάζουν και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πιάσουμε το σφυγμό της εποχής και να καταλάβουμε τι απασχολεί σήμερα τις νέες γυναίκες.

Πολλές είναι εντελώς διαφορετικές από εμένα και έχουν διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζουν τα θέματα σχέσεων και σεξ συγκριτικά με σειρά και την πρώτη ταινία. Πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στην νέα γενιά του "Sex and the City".

Ανεξάρτητα από το αν ισχύει κάτι τέτοια, αξίζει να πούμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κινηματογραφική ταινία βγήκε και σε DVD και ήδη από την πρώτη εβδομάδα την κυκλοφορίας της στην Αγγλία, κατάφερε να πουλήσει πάνω από 920.000 αντίτυπα.