Πότε επιστρέφει ο Πετρέλης;

26.11.2008
Για δεύτερο χειμώνα ο Θάνος Πετρέλης απέχει από τις πίστες και οι θαυμαστές του αοιδού θα πρέπει να περιμένουν αρκετά μέχρι να τον δουν ξανά επί τω έργω να άδει παλιές και νέες επιτυχίες.
Για δεύτερο χειμώνα ο Θάνος Πετρέλης απέχει από τις πίστες και οι θαυμαστές του αοιδού θα πρέπει να περιμένουν αρκετά μέχρι να τον δουν ξανά επί τω έργω να άδει παλιές και νέες επιτυχίες. Ο Πετρέλης το περασμένο καλοκαίρι εμφανίσθηκε για λίγες παραστάσεις στο «Θέα» με τον Γιώργο Τσαλίκη και το Νίκο Οικονομόπουλο κι ενώ οι δύο συνάδελφοί του συνέχισαν την πετυχημένη συνεργασία στο "FIX", εκείνος αποφάσισε να μείνει σπίτι του.

Βέβαια, ο φετινός χειμώνας μόνο ήρεμος δεν προβλέπεται να είναι για τον Πετρέλη, αφού η σύζυγος του, Σοφία θα φέρει στον κόσμο σε ένα μήνα από τώρα το δεύτερο παιδί τους. Εκτός από το ευχάριστο γεγονός, ο Θάνος θα κάνει συναυλίες στην Κύπρο και την Αμερική με τη νέα χρονιά, ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο του cd με την υπογραφή του Φοίβου. Όσο για την επανεμφάνιση του στις πίστες; Εκτός απροόπτου θα γίνει το Πάσχα του 2009. Αναμένουμε.