Στα παρασκήνια της σόουμπιζ

26.11.2008
Πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες; Αμ δε! Υπάρχουν μυστικά και καυτά gossip που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα στους καλλιτεχνικούς κύκλους, αλλά βλέπουν με δυσκολία το φως της δημοσιότητας.

Από τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

Πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες; Αμ δε! Υπάρχουν μυστικά και καυτά gossip που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα στους καλλιτεχνικούς κύκλους, αλλά βλέπουν με δυσκολία το φως της δημοσιότητας. Το ΛΟΙΠΟΝ σήμερα σας ξεναγεί στα... παρασκήνια της σόουμπιζ και αποκαλύπτει γαργαλιστικά μυστικά που πολλές φορές φαντάζουν εξωπραγματικά. Κι όμως, είναι απόλυτα αληθινά.

Όλοι οι καλοί χωράνε
Αυτό φαίνεται ότι πιστεύει γνωστός τραγουδιστής, που έχει μεν οικογένεια, αλλά τα βράδια του αρέσει να τα περνάει με μεγάλες παρέες και δη αντρικές! Έτσι, λοιπόν, μετά τις σχέσεις του αρχικά με γνωστό ηθοποιό και στη συνέχεια με νεαρό επιχειρηματία στο παρελθόν τώρα δείχνει σαφή προτίμηση στα ομαδικά πορτρέτα! Η γυναίκα του κρατάει μια διακριτική στάση και προσπαθεί να μη βρίσκεται συχνά στα φώτα, κατορθώνοντας έτσι να διατηρεί τη γαλήνη στην οικογένειά της.

Ένα ζευγάρι ταιριαστό
Οι δυο τους δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία δείχνουν πόσο αγαπιούνται και καμαρώνουν. Εκείνη ήταν στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ όταν γνώρισε το νεαρό, που θεωρούνταν περιζήτητος στο θηλυκό πληθυσμό. Δεν είναι όμως ζευγάρι ταιριαστό μόνο γιατί αγαπιούνται, αλλά και γιατί ταιριάζουν τα γούστα τους. Ποια γούστα; Η αγάπη τους για την καλή ζωή και την πολυτέλεια! Μπροστά σε αυτή τους την επιθυμία ακόμη και ο έρωτάς τους μπαίνει για λίγο στην άκρη, αφού η κοπέλα είναι περιζήτητη στον ανδρικό πληθυσμό και καταφέρνει να τη βοηθάνε οικονομικά οι κατά καιρούς αγαπημένοι της και μάλιστα με την άδεια του συντρόφου της. Αυτό θα πει σύμπνοια!

Έρωτας παράφορος και καθόλου αδιάφορος
Είναι αυτός ανάμεσα σε πετυχημένο μουσικοσυνθέτη και γνωστό τραγουδιστή. Οι δυο τους, αν και οικογενειάρχες, ζουν έναν παράφορο έρωτα. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και σταθερή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό και οι δύο πήγαν να τινάξουν τα σπίτια τους στον αέρα εξαιτίας αυτού του παθιασμένου έρωτα. Τι συνέβη; Η γυναίκα του ενός έμαθε τα... κατορθώματα του άντρα της, αλλά η μεγάλη ζωή, το ηχηρό επώνυμο και η καλή κοινωνία που συναναστρέφεται είναι σημαντικότερα από όσα της συμβαίνουν στα προσωπικά της και δεν διατίθεται σε καμία περίπτωση να τα αφήσει. Έτσι, με τη δικαιολογία ότι κανείς δεν είναι τέλειος πορεύεται στο συζυγικό βίο. Όσο για τον τραγουδιστή και το συνθέτη; Απολαμβάνουν το δεσμό τους και βρίσκονται καθημερινά στο προσκήνιο. Η καριέρα του τραγουδιστή βέβαια είχε κάνει... κοιλιά, αλλά ο συνθέτης κατάφερε να τον επαναφέρει γρήγορα στις μεγάλες πίστες.

Κακές συνήθειες
Ο νεαρός τραγουδιστής είναι ο απόλυτος πειρασμός για κυρίους και κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου. Σκέφτονται όλοι πόσο όμορφα θα περάσουν μαζί του και τι ξεχωριστές στιγμές θα ζήσουν. Βέβαια, μετά ανακαλύπτουν ότι το καρπούζι ήταν μάπα! Όχι γιατί δεν τους ικανοποιεί σεξουαλικά, αλλά γιατί ανακαλύπτουν ότι το σπίτι τους άδειασε από τα περιττά! Δηλαδή, από οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη αξία και θεωρείται είδος πολυτελείας. Βλέπετε ο νεαρός είναι κλεπτομανής και μπορεί οι άλλοι να τη βρίσκουν στο σεξ μαζί του, εκείνος όμως τη βρίσκει στο... χέρι!

Γιατί δεν παντρεύεται;
Νέος, ωραίος, επιτυχημένος. Ο απόλυτος συνδυασμός για τον ιδανικό άντρα. Αυτός είναι και ο άνθρωπος της είδησης, ο οποίος είναι τραγουδιστής με φωνή που στο άκουσμά της παραληρούν χιλιάδες Έλληνες. Και μπορεί στα επαγγελματικά του τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, στην προσωπική του ζωή όμως είναι όλα αρκετά μπερδεμένα. Πολλές είναι οι φορές που έχει αποφύγει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, ενώ κάθε φορά αυτό συμβαίνει για τον ίδιο λόγο. Η αδυναμία του στο ανδρικό φύλο δεν του επιτρέπει να στερηθεί την ελευθερία του και να εγκλωβιστεί στις υποχρεώσεις ενός γάμου. Πρόσφατα μάλιστα δημιούργησε μια νέα σχέση με άλλο γνωστό τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν γίνει αχώριστοι, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό διατηρούσε δεσμό με έναν έγχρωμο άντρα 32 χρόνων, με τον οποίο περνούσε τις ελεύθερες ώρες του σε διαμέρισμα της Γλυφάδας, το οποίο νοίκιασε για να στεγάσει τον έρωτά τους.

Οι πρωταγωνίστριες
Γνωστή πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης και του θεάτρου είναι το πρόσωπο που τα ΜΜΕ αναμένουν να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, επίσης διάσημο αστέρα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μια σχέση που φαντάζει ιδανική, ξεχωριστή και ανεπανάληπτη δεν είναι τίποτα άλλο από μια συμφωνία ανάμεσά τους για τα μάτια του κόσμου. Κανείς δεν έχει πάρει μυρωδιά τι ακριβώς γίνεται. Όλοι περίμεναν η πρωταγωνίστρια να πει το πολυπόθητο «ναι» στον καλό της. Κανείς όμως στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει τη ζωή της, διότι η εν λόγω κυρία εδώ και δύο σχεδόν χρόνια διατηρεί δεσμό με επίσης γνωστή ηθοποιό, παντρεμένη, με την οποία έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν. Οι δύο γυναίκες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αχώριστες «φίλες» για τα φωτογραφικά φλας και τις κάμερες. Η σχέση τους φροντίζουν να είναι καλά καλυμμένη πίσω από την ιδιότητα του ηθοποιού αλλά και της φιλίας.

Η αποπλάνηση
Ήταν καλοκαίρι και η χαρούμενη συντροφιά... όργωνε το Αιγαίο με το πολυτελές σκάφος. Η πάμπλουτη κυρία, άλλωστε, είχε μαζί της αυτή τη φορά όχι μόνο τους καλούς της φίλους, αλλά και τα αγαπημένα της παιδιά, και όλα έδειχναν να πηγαίνουν τέλεια! Μέχρι που ένας από τους φιλοξενούμενούς της άρχισε το άγριο φλερτ με το μικρό της γιο, που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην εφηβεία. Και φυσικά, το θέμα δεν έμεινε μόνο στο φλερτ, αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο και έφτασαν μέχρι το κρεβάτι! Όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έστειλε το παιδί της για σπουδές στο εξωτερικό, όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια μέχρι το θέμα να ξεχαστεί.

Τα φιλαράκια
Η φιλία τους είναι μοναδική και η αγάπη που τους ενώνει ειλικρινής.

Ο λόγος για γνωστή ηθοποιό και τον κοσμικό κολλητό της, που δεν μοιράζονται μόνο αληθινά συναισθήματα, αλλά και υπέροχα νεαρά αγόρια που φλερτάρουν με το μόντελινγκ. Ε, και αυτοί οι δύο φλερτάρουν με αυτά, και κάπως έτσι δένει το γλυκό και οι βραδιές τους αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι δυο τους την έχουν καταβρεί με αυτή τους τη συνήθεια και πολλά χρόνια τώρα εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους.

Πάρε τηλέφωνο τον κερατά
Ο έρωτάς της με γνωστό και αρκετά χρόνια μεγαλύτερό της επιχειρηματία τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και στη δημιουργία οικογένειας. Φαίνεται όμως ότι η κυρία κάποια στιγμή μετάνιωσε και σκέφτηκε τι έχασε όταν παντρεύτηκε τον ώριμο κύριο. Έτσι, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο και βρήκε όχι έναν, αλλά ολόκληρη σειρά εραστών, που φυσικά τους ρίχνει και κάποια χρονάκια. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική με τους νεαρούς συντρόφους της στις κοινές τους εξόδους, ενώ ο σύζυγος εκείνη την ώρα δεν βρίσκεται στο πλευρό της, αλλά αλλού είναι νυχτωμένος. Αν και όλη η Αθήνα βουίζει πως γνωρίζει τη... δράση της και δεν μιλάει για να μην προκληθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Πάντως, όταν ο σύζυγος και η σύζυγος κάνουν κοινές εμφανίσεις, δεν χάνουν την ευκαιρία να δηλώνουν πόσο ερωτευμένοι είναι!

Μες στης πόλης το χαμάμ
Και συγκεκριμένα σε κάποια χαμάμ του κέντρου της Αθήνας έβαλε τα θεμέλια για την καριέρα του στην υποκριτική γνωστός ηθοποιός. Ο ίδιος εξελίχτηκε σε ζεν πρεμιέ και θεωρείται από τους πλέον περιζήτητους όχι μόνο στο γυναικείο φύλο, αλλά και στο ανδρικό. Άλλωστε, κάποιοι γνωστοί κύριοι ήταν εκείνοι που τον ξεχώρισαν ανάμεσα στους ατμούς και στα χαλαρωτικά λουτρά και τον βοήθησαν να μπει στο χώρο και να εξελιχθεί σε σταρ!

Σ έχω δει, κάπου, κάπου σε ξέρω...
Αυτό σκέφτονται όσοι γνώρισαν τη γνωστή παρουσιάστρια στη νεανική της ηλικία και ξέρουν καλά πώς προχώρησε στο χώρο της σόουμπιζ. Γιατί μπορεί τώρα να προβάλλει ένα σοβαρό και αμέμτου ηθικής προφίλ, αλλά στο παρελθόν μόνο με αυτή την εικόνα δεν θα την ταύτιζες! Αυτό το γνωρίζουν καλά άνθρωποι που στήριξαν όπως μπορούσαν την καριέρα της! Φυσικά, όλοι στο χώρο γνωρίζουν το παρελθόν, αλλά κανείς δεν βρίσκει το θάρρος να το πει ανοιχτά, αφού πλέον έχει τη δύναμη να τον εξαφανίσει. Κοίτα εξέλιξη...

Έχω ένα μυστικό
Η αλήθεια είναι ότι αναφερόμαστε σε έναν από τους πιο ευπαρουσίαστους επιχειρηματίες, με αρκετές κατακτήσεις στο ασθενές φύλο και πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά τις κυρίες που έχουν περάσει από το πλευρό του. Η πραγματικότητα βέβαια, που είναι κρυμμένη στο σκοτάδι, λέει ότι ο συγκεκριμένος γόης κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό του κάπου εκεί στους δρόμους γύρω από τη λεωφόρο Συγγρού, μιας και του αρέσουν πολύ οι τραβεστί και οι τρανσέξουαλ. Όποτε λοιπόν βρίσκει την ευκαιρία, τις επισκέπτεται για να ξυπνήσουν οι αισθήσεις του!