Βίσση προς Καρβέλα: «Παιδιά, ηρεμήστε!»

21.11.2008
Το αίμα νερό δεν γίνεται λένε κάποιοι και, τελικά, φαίνεται πως είναι αλήθεια. Όσα κι αν έχουν να χωρίσουν Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, ποτέ τους δεν θα πάψουν να νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλο.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το αίμα νερό δεν γίνεται λένε κάποιοι και, τελικά, φαίνεται πως είναι αλήθεια. Όσα κι αν έχουν να χωρίσουν Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, ποτέ τους δεν θα πάψουν να νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλο. Απόδειξη η πρώτη συνάντηση που είχαν οι δυο τους έπειτα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, στο σπίτι του Νίκου στην Πολιτεία, όπου η Άννα Βίσση τον συμβούλευσε να μην είναι προκλητικός.

Με τα πόδια θα μπορούσε να πάει από το σπίτι της στην Εκάλη η Άννα Βίσση σε αυτό του πρώην συζύγου της Νίκου Καρβέλα στην Πολιτεία. Για να καταλάβετε πόσο κοντά κατοικούν... σχεδόν γείτονες είναι! Κι όμως, όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν καμία σχέση και δεν αντάλλασσαν ούτε κουβέντα. Ο πάγος φαίνεται ότι πλέον έσπασε ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες μετά την ξαφνική επίσκεψη της Άννας στην οικία Καρβέλα.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει πρώτα τηλεφωνικά με τον Νίκο και έπειτα να του ζητήσει να τα πουν τετ α τετ. Το τηλεφώνημα της τραγουδίστριας δεν έγινε το βράδυ της σύλληψης Νίκου και Αννίτας, αλλά το πρωινό του Σαββάτου, πριν από τη δίκη στην οποία έπρεπε να παραστεί το ζευγάρι. Στην τηλεφωνική τους συνομιλία η Βίσση του έδωσε κουράγιο και προσπάθησε να τον στηρίξει. Η αλήθεια είναι πως το τηλεφώνημά της ηρέμησε αρκετά το μουσικοσυνθέτη. Ήταν σαν να είχε πραγματικά την ανάγκη να μιλήσουν, αφού τόσα και τόσα έχουν περάσει μαζί τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το ίδιο βράδυ η Άννα, λίγο μετά τις 9 και αφού είχε σκοτεινιάσει, επισκέφτηκε τον Νίκο και την Αννίτα στο σπίτι τους στην Πολιτεία. Παρέμεινε εκεί, σύμφωνα με τους γείτονες του ζευγαριού, περισσότερο από δύο ώρες, αφού κατά τις 11:20 αποχώρησε. Δεν πήγε εκεί απλώς για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους, αλλά η επίσκεψή της είχε και έναν ακόμη σκοπό. Συγκεκριμένα, η Άννα συμβούλευσε το ζευγάρι να ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, όσον αφορά την αντίδρασή τους στο επεισόδιο που έγινε πριν από λίγες ημέρες με την αστυνομία. «Παιδιά, μαζευτείτε, γιατί εκτίθεστε», φέρεται να τους είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αννίτα ήταν παρούσα και άκουσε με πολλή σοβαρότητα τις συμβουλές της Άννας, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο πώς διαμορφώνεται η δημόσια εικόνα. Άλλωστε, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα καλές.

Φυσικά, η Άννα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δει και τον μπόμπιρα, τον μικρό Ανδρέα, με τον οποίο Αννίτα και Νίκος είναι ξετρελαμένοι. Και ας μη το δείχνουν με φωτογραφήσεις δεξιά και αριστερά, αφού είναι από θέση ένα πολύ κλειστό ζευγάρι, το οποίο δεν τα πηγαίνει καλά με τις δημόσιες σχέσεις και τους τύπους!