Ενοχλημένος ο Τσαλίκης με Οικονομόπουλο;

18.11.2008
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και το ένα μετά το άλλο σχήμα παίρνει θέση στον χάρτη της αθηναϊκής νύχτας. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και σε εμάς που αρέσει το παρασκήνιο φαίνεται να λείπει κάτι. Έχουμε καιρό να ακούσουμε για κάποια κόντρα
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και το ένα μετά το άλλο σχήμα παίρνει θέση στον χάρτη της αθηναϊκής νύχτας. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και σε εμάς που αρέσει το παρασκήνιο φαίνεται να λείπει κάτι. Έχουμε καιρό να ακούσουμε για κάποια κόντρα καλλιτεχνών του ιδίου σχήματος. Ξέρεις από αυτές, όπου τσακώνονται για το χρόνο εμφάνισης πάνω στην πίστα, για την αφίσα, για τη γραμματοσειρά στο όνομά τους, για τη θέση στη μαρκίζα.

Και να θέλουν σε κάποιο σχήμα να αποφύγουν όλα τα παραπάνω, δύσκολα τα καταφέρνουν. Γιατί... πρώτα σου φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. Έτσι και οι τραγουδιστές μία κοντρίτσα κι ένα προβληματάκι θα το έχουν μεταξύ τους. Έτσι, ακούσαμε ότι στο FIX αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης φέρεται ενοχλημένος από την προβολή του νεότερου Νίκου Οικονομόπουλου.

Μάλιστα, λένε ότι ο Τσαλίκης λίγο πριν την πρεμιέρα έκανε φασαρία επειδή η φωτογραφία του στην αφίσα είναι μικρότερη από εκείνη του Οικονομόπουλου. Στο μάτι είναι αλήθεια πως δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, αλλά ο Γιώργος ως παλιά «καραβάνα» στο χώρο, έχει αποκτήσει... μάτι - μεζούρα σε αυτό το θέμα. Πάντως, το πρόβλημα λύθηκε αμέσως και οι δυο καλλιτέχνες ξεκίνησαν αγαπημένοι τη χειμερινή σεζόν. Εξάλλου, το καλοκαίρι συνυπήρξαν και στο «Θέα» και τότε δεν αντιμετώπισαν προβλήματα μεταξύ τους.