Μα δεν τελειώσανε Ρέμος - Μακρυπούλια;

18.11.2008
«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε». Πόσες φορές έχουμε πει ότι το εν λόγω τραγούδι του Αντώνη Ρέμου είναι κομμένο και ραμμένο για την περίπτωση του με την Ζέτα Μακρυπούλια;
«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε». Πόσες φορές έχουμε πει ότι το εν λόγω τραγούδι του Αντώνη Ρέμου είναι κομμένο και ραμμένο για την περίπτωση του με την Ζέτα Μακρυπούλια; Πολλές, πάρα πολλές φορές και τώρα το λέμε ακόμη μία.

Μετά τη δήλωση του Ρέμου ότι με την Ζέτα δεν είναι πια μαζί, αλλά δεν αποκλείει τίποτε στο μέλλον, έρχεται η επίσκεψη του στη θεατρική πρεμιέρα εκείνης για να φουντώσει τις φήμες περί επανασύνδεσης. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους, που ο τραγουδιστής πηγαίνει να δει από κοντά την πρώην αγαπημένη του, ενώ μετά το τέλος της πρεμιέρας οι δυο τους έφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγες μέρες μετά και η Μακρυπούλια πηγαίνει να παρακολουθήσει την γενική πρόβα του Αντώνη στο «Αθηνών Αρένα», ενώ την επομένη έδωσε βροντερό «παρών» στην πρεμιέρα του. Μαζί με την κολλητή της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα και όσοι βρέθηκαν στο κέντρο, έχουν να λένε για την παραπάνω από φιλική ατμόσφαιρα που υπήρχε μεταξύ τους, καθώς για τα όλο υπονοούμενα βλέμματα που αντάλλαζαν μεταξύ τους. Οι ίδιοι, πάντως, αποφεύγουν να μιλήσουν για το θέμα, αν και όλοι πια έχουν ως δεδομένο ότι είναι και πάλι μαζί.