Αφήνει το μικρόφωνο, πιάνει βελόνα η Μάρω;

19.11.2008
Καλύτερες είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Γκουέιν Στεφάνι και άλλες πολλές που το έριξαν στον σχεδιασμό ρούχων με το όνομά τους; Όχι βέβαια. Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε η Μάρω Λύτρα
Καλύτερες είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Γκουέιν Στεφάνι και άλλες πολλές που το έριξαν στον σχεδιασμό ρούχων με το όνομά τους; Όχι βέβαια. Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε η Μάρω Λύτρα και είπε να δοκιμάσει και αυτή την τύχη της στο χώρο της μόδας. Εξάλλου, η τραγουδίστρια έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στον Καναδά και ασχολήθηκε με αυτό στα νιάτα της.

Επειδή, όμως, όπως λέει η ίδια είναι η δεύτερη μεγάλη αγάπη της (η πρώτη είναι το τραγούδι, μην ξεχνιόμαστε) αποφάσισε τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με την... κοπτοραπτική. Έτσι, λέγεται ότι είναι έτοιμη να κάνει την πρώτη της κολεξιόν που θα αποτελείται από σέξι ρούχα και very hot... εσώρουχα. Εννοείται, ότι αυτά θα φέρουν το όνομα της, ενώ η Μάρω ονειρεύεται να δει τις δημιουργίες της ακόμη και στις πασαρέλες!

Προς το παρόν, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού φέτος απέχει από τις πίστες κι έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Μέχρι και στην Φρανκφούρτη, όπου μένει με τον αγαπημένο της Γιάννη Αμανατίδη, έχει πάρει χαρτί και μολύβι και σχεδιάζει. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής ενθαρρύνει την αγαπημένη του στη νέα της προσπάθεια.