Τι τρέμουν οι celebrities;

19.11.2008
Τι κοινό έχουν η Μαντόνα με την Έλλη Κοκκίνου; Ο Κιάνου Ριβς με τον Απόστολο Γκλέτσο; Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον με την Άντζελα Δημητρίου; Ο Τόμπι Μαγκουάιρ με τη Χριστίνα Αλεξανιάν;

Aπό τη ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τι κοινό έχουν η Μαντόνα με την Έλλη Κοκκίνου; Ο Κιάνου Ριβς με τον Απόστολο Γκλέτσο; Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον με την Άντζελα Δημητρίου; Ο Τόμπι Μαγκουάιρ με τη Χριστίνα Αλεξανιάν; Ο Γούντι Άλεν με την Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή; Ο Αντρέ Αγκάσι και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ με την Έλλη Αγγελιδάκη; Τις φοβίες τους! Ποιες είναι αυτές; Σας τις αποκαλύπτει το ΛΟΙΠΟΝ...

Όταν η... Τερέζα γίνεται εφιάλτης
Μπορεί το χιούμορ του Γούντι Άλεν να τον σώζει από δύσκολες καταστάσεις, στη θέα όμως κάθε είδους εντόμου είναι ικανός να λιποθυμήσει. Το ίδιο συμβαίνει και στην Άννα Βίσση. Μάλιστα, όταν παλιότερα είδε μια μικρή κατσαρίδα να... σουλατσάρει στο καμαρίνι της, ξεσήκωσε όλο το κέντρο με τα ουρλιαχτά της. Και δεν είναι η μόνη. Και η Καίτη Γαρμπή αλλά και η Μαρία Γεωργιάδου τρέμουν στην ιδέα και του πιο μικρού ζουζουνιού. Έτσι, και οι τρεις κυρίες της σόουμπιζ έχουν σε ημερήσια διάταξη κάθε λογής εντομοκτόνα και κατσαριδοκτόνα, για την αποφυγή δυσάρεστων συναντήσεων.

Προσοχή, μην αγγίζετε...
Η ταλαντούχα ηθοποιός Ιωάννα Παππά έχει δηλώσει ότι την ενοχλεί να της πειράζουν τα μαλλιά και το πρόσωπο. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την Κέλι Όσμπορν, την κόρη του τραγουδιστή των Black Sabbath Όζι Όσμπορν, που όχι μόνο τα μαλλιά και το πρόσωπο δεν θέλει να της πειράζουν, αλλά δεν αφήνει ούτε καν να την ακουμπήσουν. Και δεν είναι απλή αδυναμία ή ενόχληση: το άγγιγμα είναι η μεγάλη της φοβία και προσπαθεί να την κατανικήσει.

Φώτα, κι άλλα φώτα
Ο Κιάνου Ριβς έχει υποδυθεί τους πιο περιπετειώδεις ρόλους στις ταινίες του, από το μεταφυσικό «Constantine» μέχρι το φουτουριστικό θρίλερ «Τhe Μatrix», και έδειχνε γενναίος και ατρόμητος. Το αντιφατικό; Είναι ικανός να λιποθυμήσει αν σβήσει το φως στο στούντιο! Ο γοητευτικός ηθοποιός τρέμει το σκοτάδι, όπως άλλωστε και ο δικός μας Απόστολος Γκλέτσος. Την ίδια φοβία έχει και η Ηρώ Μουκίου, που πάντα αφήνει το φως αναμμένο στο υπνοδωμάτιό της, γιατί στο απόλυτο σκοτάδι δεν μπορεί να κλείσει μάτι.

Η κατάρα των ζώων
Φαίνεται ότι τα ζώα δεν πάνε τον Ορλάντο Μπλουμ, γιατί όταν έκανε τα γυρίσματα για τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», όπου υποδύθηκε το φοβερό ξωτικό Λέγκολας, έπεσε από το άλογο και έσπασε ένα πλευρό. Και μπορεί μεν να τα κατάφερε να νικήσει τη φοβία του και να ξανανέβηκε στο άλογο, αλλά στη θέα γουρουνιών ο σταρ μπορεί να καταρρεύσει! Συμβαίνει και σε κάποιους δικούς μας σταρ να έχουν φοβία με κάποια ζώα και κυρίως με τα ερπετά. Όπως η Τάνια Καψάλη, που όταν ακούει για φίδια, αλλάζει χρώμα. Τα τρέμει τα φίδια τόσο, που όταν ήταν μικρή, πριν κοιμηθεί κοίταζε πάντα κάτω από το κρεβάτι της.

Αραχνοφοβία
Έχει αλώσει όλα τα τερέν ο χρυσός τενίστας Αντρέ Αγκάσι, αλλά αν τυχόν δει αράχνη ή ακόμα και τον ιστό της, τότε το βάζει στα πόδια! Και σιγά μην είναι ο μόνος! Το ίδιο παθαίνει και ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που πριν δώσει συναυλία επιθεωρεί το χώρο αρκετές φορές. Η δική μας Έλλη Αγγελιδάκη καταλαβαίνει απόλυτα και τους δύο, αφού και η ίδια στο άκουσμα και μόνο της λέξης «αράχνη» τρέμει. Από μικρή η γνωστή γυμνάστρια έχει φόβο με τις αράχνες. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή εντόπισε μία στο μπάνιο της, άδειασε έναν ολόκληρο αφρό χτενίσματος για να την εξοντώσει. Μάταια όμως. Η αράχνη συνέχισε απτόητη να υφαίνει τον ιστό της και η Έλλη έτρεξε ουρλιάζοντας έξω από το μπάνιο για να φέρει ενισχύσεις!

Ψάχνουν «Ghostbusters»
Είναι από τα πιο σκανταλιάρικα κορίτσια της αμερικάνικης σόουμπιζ. Η Νικόλ Ρίτσι, υιοθετημένη κόρη του διάσημου τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι, με τη φίλη της Πάρις Χίλτον παρουσιάζουν το reality show «Simple Life», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, όπου δείχνουν ότι αντέχουν να κάνουν τα πάντα! Όλα όμως εκτός από τα... φαντάσματα! Μην ακούσει για φαντάσματα η Νικόλ, γιατί τη λούζει κρύος ιδρώτας.

Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μας σέξι τραγουδίστρια Βιβή Μαστραλέξη, που μετά από το φόβο των πτηνών αποκάλυψε ότι τα φαντάσματα «καταδυναστεύουν» τη ζωή της.

Απολύμανση τώρα!
Ευτυχώς που έχουν καμαριέρες στο σπίτι τους, γιατί πού να προλάβει η Βικτόρια Μπέκαμ να κάνει... λαμπίκο το ανάκτορό τους; Κι αυτό γιατί η μεγάλη φοβία του αγαπημένου της συζύγου Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι η ακαταστασία. Του δημιουργεί ταραχή και τον αποσυντονίζει, καθώς είναι υποχονδριακός. Έτσι, καθετί πρέπει να είναι στη θέση του ανά πάσα στιγμή και το σπίτι πεντακάθαρο, αλλιώς ο καλός της αλλάζει δέκα χρώματα. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τη Μιμή Ντενίση, που το σπίτι της λάμπει πάντα. Ο εφιάλτης της δικής μας διαχρονικής σταρ είναι τα μικρόβια και αρκετοί είναι εκείνοι από τη σόουμπιζ που γνωρίζουν τη μεγάλη της αδυναμία, καθώς αρκετές φορές σκουπίζει τα χέρια της με αντισηπτικά μαντιλάκια.

Πέφτω, σου λέω...
Ο Τόμπι Μαγκουάιρ έγινε σταρ υποδυόμενος τον «Spiderman» και σου έκοβε την ανάσα όταν ανέβαινε στους ουρανοξύστες. Κι όμως, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει υψοφοβία! Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αμερικανό σταρ και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Μπίλι Μπομπ Θόρτον αλλά και με τη δική μας σταρ, την Άντζελα Δημητρίου. Μπορεί στην καριέρα της να έχει φτάσει πολύ ψηλά, αλλά η «Λαίδη» δεν μπορεί να ανέβει ούτε σε μια σκάλα. Φοβάται τα ύψη όσο τίποτα άλλο, γι αυτό και στην πίστα, όταν κάνει κάποιο σόου, προσέχει το πόσο ψηλά θα ανέβει, για να μη λιποθυμήσει από το φόβο της. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να ζήσει το μεγαλύτερο φόβο της στη διάρκεια ενός γυρίσματος. Δεν είπε σε κανέναν ότι είχε υψοφοβία και ως άψογη επαγγελματίας ανέβηκε στη ρόδα ενός λούνα παρκ. Αν και η καρδιά της πήγε να σπάσει, τελικά τα κατάφερε. Σε αυτό μοιάζει με τη διάσημη Ισλανδή τραγουδίστρια Μπγιορκ, που οι ουρανοξύστες της προκαλούν πανικό!

Αστραπές και βροντές
Απόλυτη show woman η Μαντόνα, κάνει τα πιο δύσκολα χορευτικά όταν εμφανίζεται και δεν φοβάται ακόμα και να κρεμαστεί από σχοινιά για να εντυπωσιάσει το κοινό της. Ένα πράγμα μόνο τη φοβίζει: οι αστραπές. Φοβία που έχει και η Έλλη Κοκκίνου, της οποίας ο χειρότερος εφιάλτης είναι η βροχή. Γι αυτό όταν είναι μόνη στο σπίτι και βρέχει, φροντίζει πάντα να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο, για να ξεπερνάει το φόβο για τις αστραπές και τις βροντές.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις φοβίες των σταρ, γιατί υπάρχουν και κάποιες ακόμα που ούτε καν σας περνάνε από το μυαλό. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πιστέψετε ότι ο γοητευτικός Τζόνι Ντεπ τρέμει τους κλόουν; Ή ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει φοβία με τις τσίχλες; Ή ακόμα πως η σέξι φύλακας-άγγελος όλων των λουομένων Πάμελα Άντερσον τρέμει τους καθρέφτες; Πραγματικά, άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων είτε έχουν είτε δεν έχουν διάσημο ονοματεπώνυμο