Επιστρέφει με σκληρό ριάλιτι

11.11.2008
Η απουσία της από τη μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι έχει αφήσει ένα κενό. Πλέον όμως η αγαπημένη παρουσιάστρια προετοιμάζει δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη με ένα σόου

Η απουσία της από τη μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι έχει αφήσει ένα κενό. Πλέον όμως η αγαπημένη παρουσιάστρια προετοιμάζει δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη με ένα σόου έκπληξη!

Η γυναίκα που καθιέρωσε τα τηλεοπτικά σόου στην Ελλάδα είναι πλέον έτοιμη να παρουσιάσει την εκπομπή-ναυαρχίδα του Αlpha, η οποία στήνεται πάνω της και θα τη δούμε από τη νέα χρονιά στους δέκτες μας. Συσκέψεις επί συσκέψεων πραγματοποιήθηκαν στην Κάντζα με τη συμμετοχή των νέων ιδιοκτητών του σταθμού, της διευθύντριας προγράμματος Άλκηστης Μαραγκουδάκη και της συμβούλου προγράμματος Ρούλας Κορομηλά. Οι συζητήσεις τελικά έφεραν καρπούς και στον Alpha πιστεύουν ότι βρήκαν το κατάλληλο concept για το οικειοθελώς παροπλισμένο δύο χρόνια τώρα «δυνατό χαρτί» τους... Η Ρούλα που όλοι αγαπήσαμε θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη τον Ιανουάριο, με ένα πολύ δυνατό ριάλιτι που αγοράστηκε από αμερικανικό δίκτυο και θα τροποποιηθεί για να ταιριάξει γάντι στην Ελληνίδα TV persona. Το concept θα θυμίζει πολύ το ήδη πετυχημένο τηλεπαιχνίδι «Η στιγμή της αλήθειας» του ΑΝΤ1, αλλά θα έχει πιο πολλά στοιχεία ριάλιτι. Θα μαθαίνουμε πολύ περισσότερα στοιχεία από την προσωπική ζωή των παικτών, ενώ το χρηματικό ποσό για το νικητή θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δίνει ο ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια δεν θα έχει μόνο διεκπεραιωτικό ρόλο, όπως συμβαίνει στη «Στιγμή της αλήθειας», αλλά θα συνομιλεί με τους παίκτες για τα προσωπικά τους και θα παίρνει θέση στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις των συμμετεχόντων. Η ίδια η κ. Κορομηλά καλύπτεται απόλυτα, λένε κύκλοι του περιβάλλοντός της, από το concept του σόου. Άλλωστε, μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε με το πρόβλημα της υγείας της οραματιζόταν μια πολύ δυναμική επιστροφή, με όσο το δυνατόν πιο σίγουρη την επιτυχία.

Η Ρούλα που θυμόμαστε
Πολύς λόγος έχει γίνει όμως και για την εμφάνιση της αγαπημένης παρουσιάστριας μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Όσοι την είχαν δει τον τελευταίο χρόνο έλεγαν ότι είχε πάρει αρκετά κιλά, έδειχνε πρησμένη και η λάμψη της είχε χαθεί. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Όσοι την έχουν δει τις τελευταίες μέρες μιλάνε για τη Ρούλα έτσι όπως την ήξεραν. Τα περιττά κιλά έφυγαν και η λάμψη έχει επανέλθει στο πρόσωπό της, ενώ η γενικότερη εμφάνισή της είναι κομψή και προσεγμένη. Το μόνο που την απασχολεί είναι μια ελαφρά πτώση στα βλέφαρά της, κάτι που βλέπει και η ίδια και το παραδέχεται, γι αυτό αποφάσισε να κάνει μια επέμβαση βλεφαροπλαστικής. Οι ίδιοι κύκλοι από το περιβάλλον της λένε ότι θα επισκεφθεί τον πλαστικό της μέσα στο Νοέμβριο, ώστε να είναι έτοιμη από το Δεκέμβριο να ξεκινήσει την επίβλεψη των οντισιόν για το σόου που ετοιμάζει.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ