Όλη η αλήθεια για το χωρισμό

10.11.2008
Τι συνέβη και μετά από τρία χρόνια σχέσης όλα τινάχτηκαν στον αέρα για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη; Και γιατί εκείνος, που μέχρι πρότινος κρατούσε χαμηλούς τόνους,

Τι συνέβη και μετά από τρία χρόνια σχέσης όλα τινάχτηκαν στον αέρα για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη; Και γιατί εκείνος, που μέχρι πρότινος κρατούσε χαμηλούς τόνους, βγήκε και μίλησε για τα προσωπικά τους σε μεσημεριανή εκπομπή, κάνοντας τη Σοφία ταύρο εν υαλοπωλείω, όπως συζητιέται έντονα τις τελευταίες μέρες;

Χαμηλών τόνων τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Σοφία, φρόντιζαν να ζουν τον έρωτά τους όσο πιο διακριτικά μπορούσαν, με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό ο ένας για τον άλλο, αλλά τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν έρθει εδώ και αρκετούς μήνες, υποστηρίζουν κάποιοι που γνωρίζουν το ζευγάρι. Τότε ο Αλέξανδρος τα είχε μαζέψει και είχε φύγει από το σπίτι που έμενε με τη Σοφία, αλλά, τελικά, με τη μεσολάβηση αγαπημένων φίλων τα ξαναβρήκαν. Το «αγκάθι» όμως, σύμφωνα με όσα ακούγονται στους καλλιτεχνικούς κύκλους, υπήρχε, καθώς η Σοφία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί και να κάνει άλλα παιδιά, κάτι που φαινόταν ότι είχε αποδεχτεί ο Αλέξανδρος. Διακριτικά όμως στις συνεντεύξεις του της πέταγε το μπαλάκι, λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσει η Σοφία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι περίμενε να αλλάξει γνώμη. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει ήδη να συζητιέται στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι ο Αλέξανδρος Παρθένης έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία και ότι εκείνη το σκεφτόταν, καθώς ζούσαν πλέον σαν οικογένεια και τα παιδιά της, τα οποία λατρεύει και έχει ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της, είχαν αποδεχτεί το σύντροφό της.

Δυστυχώς όμως, σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται στη σόουμπιζ, καθώς οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος για τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους, η πρόταση γάμου έγινε, αλλά απορρίφθηκε. Τελικά, το σχοινί το έσπασε, απ ό,τι λέγεται, η Σοφία Αλιμπέρτη, που αποφάσισε ότι αυτός ο κύκλος έκλεισε, καθώς η σχέση δεν μπορούσε να πάει παραπέρα. Όπως αθόρυβα δημιουργήθηκε αυτή η σχέση και επιβεβαιώθηκε πολύ αργότερα, έτσι αθόρυβα επήλθε και ο χωρισμός και θα παρέμενε αθόρυβος για αρκετό καιρό, αν ο Αλέξανδρος δεν επιβεβαίωνε το συμβάν και μάλιστα σε μεσημεριανή εκπομπή. Τόσο ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από τη φημολογία περί «διαφημιστικού τρικ» για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις της εκπομπής της Σοφίας «Καλομελέτα κι έρχεται», που είναι αρκετά πιο κάτω από το «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού, όσο και η εμφάνιση του Αλέξανδρου επιβεβαιώνοντας το χωρισμό τους έκαναν τη Σοφία Αλιμπέρτη να ξεσπάσει εκνευρισμένη μπροστά στις κάμερες. Φανερά ενοχλημένη ζήτησε «συγγνώμη» από το κοινό της, που το απασχολεί, έστω και άθελά της, με τα προσωπικά της. Η ίδια μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί στο θέμα του χωρισμού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απαγορεύσει και στους πολύ δικούς της ανθρώπους να ανακατευτούν, καθώς είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο εκείνη.

Πάντως, αμέσως μετά το χωρισμό διέρρευσαν φήμες ότι η Ναταλία Γερμανού βολιδοσκόπησε τον Αλέξανδρο ζητώντας μέσω των συνεργατών της μια συνέντευξή του. Εκείνος όμως το δήλωσε καθαρά ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Όλα αυτά όμως έφτασαν στ αφτιά της Σοφίας, που τα... πήρε στο κρανίο τόσο με τον Αλέξανδρο όσο και με τη Ναταλία. Πάντως, στο πλευρό της Σοφίας είναι, όπως πάντα, ο Γιάννης Πάριος, που τη συμβούλεψε να μη δώσει συνέχεια στο θέμα.