Ξανά στο νοσοκομείο η Έιμι Γουινχάουζ!

29.10.2008
Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες με την υγεία της Έιμι Γουινχάουζ, η οποία από το βράδυ της Τρίτης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με κρίση άσθματος. Η νεαρή τραγουδίστρια ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, ενώ είχε δύσπνοια

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες με την υγεία της Έιμι Γουινχάουζ, η οποία από το βράδυ της Δευτέρας 27/10, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με κρίση άσθματος. Η νεαρή τραγουδίστρια ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, ενώ είχε δύσπνοια και η οικογένεια της τρομοκρατημένη την πήγε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι φήμες ότι η Γουινχάουζ μπήκε ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης οργίαζαν και ο εκπρόσωπός τις διέψευσε δημοσίως, λέγοντας ότι η πελάτισσά του είναι στο νοσοκομείο και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει σπίτι της. Η οικογένεια της μετά την τελευταία περιπέτεια της υγείας της, δείχνει ανήσυχη για το μέλλον της, ενώ το ίδιο ανήσυχοι είναι και οι γιατροί, οι οποίοι από τον περασμένο Ιούνιο (όταν είχε νοσηλευτεί ξανά με κρίση άσθματος) την προειδοποίησαν πως αν δεν κόψει τα ναρκωτικά και το κάπνισμα, θα πεθάνει.
Η ίδια δε δείχνει να προβληματίζεται από τις προειδοποιήσεις και συνεχίζει την έκλυτη ζωή, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο εθεάθη γι’ ακόμη μία φορά σε άθλια κατάσταση, φανερά αδυνατισμένη, εξαντλημένη, με κιτρινισμένα δόντια. Η Γουινχάουζ έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού η ίδια φαίνεται πως δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της. Ειδικά, μετά τη φυλάκιση του συζύγου της, Μπλέικ Φίλντερ έχει πάρει την κάτω βόλτα, ενώ είναι θέμα συζήτησης ακόμη και στους κοσμικούς κύκλους. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Σίντι Κρόφορντ σε πάρτι μασκέ «ντύθηκε» Έιμι Γουινχάουζ, έχοντας στη μύτη της... λευκή σκόνη!