Η ζήλια τον έβγαλε εκτός εαυτού

04.11.2008
Τι συμβαίνει με το νεαρό ηθοποιό και την εδώ και καιρό αγαπημένη του; Όπως ακούστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο, είχαν έναν έντονο καβγά.Για ποιο λόγο; Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Φαίδωνας Κεφαλέας και η συμπεριφορά του προς την Ευαγγελία.

Τι συμβαίνει με το νεαρό ηθοποιό και την εδώ και καιρό αγαπημένη του; Όπως ακούστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο, είχαν έναν έντονο καβγά.Για ποιο λόγο; Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Φαίδωνας Κεφαλέας και η συμπεριφορά του προς την Ευαγγελία. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι απόλυτο αρσενικό και η αλήθεια είναι ότι δεν το κρύβει κιόλας. Το έχει δηλώσει ότι του αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και ότι θέλει ηρεμία στην προσωπική του ζωή. Αυτό και πολλά άλλα στοιχεία έχει βρει στην όμορφη και σοβαρή Ευαγγελία Τσιορλίδα, την οποία φέτος βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής «Καφές με την Ελένη». Άτομο χαμηλών τόνων, αλλά με έντονη προσωπικότητα, έχει καταφέρει να... κλέψει εδώ και αρκετό καιρό την καρδιά του ηθοποιού και να του εμπνεύσει απόλυτη εμπιστοσύνη. Το φιλικό τους περιβάλλον έχει να το λέει πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι και ότι η Ευαγγελία είναι το ήρεμο «λιμανάκι» του Γιάννη. Τι ήταν αυτό, λοιπόν, που, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, τον έβγαλε εκτός εαυτού; Και ποιος τόλμησε να χαμογελάσει στο κορίτσι του; Ο ωραίος της εκπομπής, ο Φαίδωνας Κεφαλέας, που αυθόρμητος και άνετος όπως είναι φέρθηκε λίγο πιο φιλικά στην Ευαγγελία. Κάτι τα χορευτικά τους, κάτι τα χαμογελάκια τους στο πλατό, κάτι τα λογάκια που διέσπειραν οι καλοθελητές και έφτασαν στ αφτιά του ηθοποιού, δεν άργησε να γίνει το κακό. Όπως ακούστηκε, ο Γιάννης έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω. Όχι πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην Ευαγγελία, αλλά οι «καλοθελητές» μάλλον τα φούσκωσαν τα πράγματα και τον έκαναν «παπόρι». Έτσι, χωρίς να το θέλει, ο Φαίδωνας, που η αλήθεια είναι ότι το club των θαυμαστριών του είναι μεγάλο, έγινε πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζευγάρι. Ευτυχώς που η Ευαγγελία δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Πολύ τρυφερά, όπως συζητούσαν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, προσπάθησε να εξηγήσει στον Γιάννη ότι όλα αυτά είναι μέρος της δουλειάς της κι επειδή κι εκείνος γνωρίζει από αυτά, θα έπρεπε να δείξει κατανόηση και να μη δυσκολεύει χωρίς λόγο τα πράγματα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τον έπεισε και μετά τη συζήτηση που είχαν η ηρεμία ήρθε και πάλι στη σχέση τους.

Πάντως, για καλό και για κακό κάποιοι συμβούλεψαν τον Φαίδωνα να μην έχει πολλές «γλύκες» με την Ευαγγελία στο πλατό, γιατί ο Γιάννης δεν αστειεύεται. Απ ό,τι λένε ωστόσο, και ο Φαίδωνας ενοχλήθηκε από αυτά που ακούγονται και φρόντισε να περιορίσει τον αυθορμητισμό του απέναντι στη συνεργάτιδά του.