Ερωτευμένοι και στη ζωή

31.10.2008
Φαίνεται το έχει το Mega ή το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση να φέρνουν ηθοποιούς πιο κοντά και να γίνονται ζευγάρι. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Φαίνεται το έχει το Mega ή το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση να φέρνουν ηθοποιούς πιο κοντά και να γίνονται ζευγάρι. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, που υποδύονται ένα ζευγάρι στην ΤV, έγιναν ζευγάρι και στη ζωή. Ο έρωτας είναι το παν και το μυστικό της δικής τους Εδέμ!Αν και στο καθημερινό σίριαλ του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» η Εύα και ο Νικόλας, που υποδύονται, παντρεύτηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρωταγωνιστές στην προσωπική τους ζωή δεν σκέφτονται ακόμα κάτι τέτοιο. Ωστόσο, είναι το δεύτερο ζευγάρι που «προξενεύει» η απογευματινή ζώνη του Mega και η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση μετά τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου της «Βέρας στο δεξί».

Αν και ο παράφορος έρωτας της Εύας (Φαίη Ξυλά) είναι ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης), ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μελίτα (Χρύσα Παππά), τελικά εκείνη παντρεύτηκε τον αδερφό του Νικόλα (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Το σενάριο όμως στα «Μυστικά της Εδέμ», που απογειώνει καθημερινά τις θεαματικότητες στο Mega, φαίνεται ότι αποδείχτηκε προφητικό και τυχερό για τη Φαίη και τον Κωνσταντίνο: Από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς κατάλαβαν ότι ο έρωτας... παραφύλαγε στο πλατό.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, έχοντας βγει εδώ και αρκετό καιρό από πολύχρονες σχέσεις, είχαν αποφασίσει να αφιερωθούν στη δουλειά τους. Έχουν όμως και πολλά άλλα κοινά ενδιαφέροντα, όπως τα ταξίδια, που λατρεύουν. Η Φαίη θέλει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και το όνειρο του Κωνσταντίνου είναι να... οργώσει την Κίνα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό το όνειρο μαζί με πολλά άλλα δεν θα το κάνει πραγματικότητα μόνος του. Εδώ και περίπου δύο μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες από τηλεοπτικούς κύκλους, η Φαίη και ο Κωνσταντίνος ζουν ένα δυνατό έρωτα, που ξεκίνησε δειλά δειλά με τα πρώτα γυρίσματα και κυρίως από το τρέιλερ της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ». Οι ίδιοι φροντίζουν να κρατάνε καλά κρυμμένο το μυστικό τους, το οποίο έχουν αποκαλύψει μόνο σε πολύ δικούς τους ανθρώπους. Όμως, ακόμα και αυτοί που βρίσκονται στα γυρίσματα στο πλατό βλέπουν την τρυφερότητα και τις ερωτικές ματιές που ανταλλάσσουν μεταξύ τους, όχι μόνο όταν καλούνται να ερμηνεύσουν τους ρόλους τους, αλλά και στα διαλείμματα. Άλλωστε, όπως λέει ο λαός, ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις ή, ακόμα καλύτερα, ο έρωτας με έρωτα περνάει. Παρόλο που η Φαίη Ξυλά, όπως έχει παραδεχτεί, δεν λέει εύκολα το «ς αγαπώ» και πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρη, φαίνεται ότι στο πρόσωπο του σοβαρού, ευαίσθητου και ειλικρινή, όπως τον χαρακτηρίζουν αυτοί που τον ξέρουν, Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου βρήκε την αγάπη και την τρυφερότητα που αποζητούσε. Άλλωστε, όπως έχει πει η ίδια, «Όταν μου συμβεί γιατί δεν μου συμβαίνει συχνά να ερωτευθώ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αφεθώ. Και όταν αγαπάω, κάνω τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο. Τα δίνω όλα!».

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ακούγονται, ο νεαρός ηθοποιός, που εξελίσσεται σε number one αρσενικό sex symbol και «απειλεί» ακόμα και τη δημοτικότητα του «παλιού» Παναγιώτη Μπουγιούρη, έχει... λαβώσει την καρδιά της εκρηκτικής Φαίης Ξυλά, ενώ και ο ίδιος βρήκε στο πρόσωπο της γοητευτικής ηθοποιού το μεγάλο έρωτα. Αν και αποφεύγουν να το δείχνουν και δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, είναι πλέον κοινό μυστικό στο πλατό και έξω από αυτό ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, όπως φαίνεται και στο παίξιμό τους. Γι αυτό άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σεναριογράφοι σκέφτονται να αυξήσουν τις ερωτικές τους σκηνές, καθώς τα παιδιά «πουλάνε» πολύ. Μάλιστα, σύντομα θα κονταροχτυπηθούν οι δύο ωραίοι, Γιαννακόπουλος και Μπουγιούρης, δηλαδή ο Νικόλας και ο Μάνος της σειράς, καθώς ο πρώτος θα μάθει ότι έχει αφήσει έγκυο τη Δάφνη (Γεωργία Γεωργόνη), που την παράτησε σύξυλη στα σκαλιά της εκκλησίας για να ακολουθήσει την Εύα, αλλά και αυτή έχει ένα μυστικό που τη συνδέει με τον Μάνο. Απ ό,τι έμαθα, μάλλον ο Μάνος και η Εύα έχουν κόρη. Ποια; Τη Μαριλή, που μέχρι τώρα την ξέρουμε ως μικρή αδερφή της Τελικά, ποιος θα κερδίσει την καρδιά της Εύας και θα μείνει μαζί της; Μόνο η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης το ξέρουν. Στη ζωή, πάντως, η Φαίη έχει αποφασίσει, απ ό,τι ακούγεται, να είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο και να περνάνε καλά. Όσο για τις θαυμάστριες, πολιορκούν ασφυκτικά τον Κωνσταντίνο και στο καμαρίνι του στο Θέατρο «Μουσούρη», στον «Μπακαλόγατο», όπου αντικατέστησε τον άλλο ωραίο, τον Μάνο Παπαγιάννη. Μάλιστα, δεν είναι λίγες αυτές που του στέλνουν ερωτικά ραβασάκια και τον εκλιπαρούν για να μάθουν το κινητό του τηλέφωνο. Όμως, εκείνος ευγενικός και σοβαρός απορρίπτει κάθε προσωπικό θηλυκό «μαρκάρισμα», καθώς πλέον τη ζωή του φαίνεται ότι μονοπωλεί η πανέμορφη Φαίη Ξυλά. Η γοητευτική ηθοποιός μπορεί μεν να μην ξέρει να μαγειρεύει, αλλά έχει βρει το μυστικό για να τον παρασέρνει στην δική τους Εδέμ. Χ.Α.