Η πεθερά αδειάζει την Μαντόνα!

17.10.2008
"Αυτός ο γάμος ήξερα ότι ήταν καταδικασμένος από την αρχή, αλλά ο Γκάι επέμεινε να αναλάβει την ευθύνη, και τώρα πληρώνει το τίμημα ". Η λαίδη Αμπερ η πεθερά της Μαντόνα ξεσπαθώνει , αν και στην αρχή είχε δηλώσει ότι δεν θα πάρει θέση σε αυτό το διαζύγιο.

"Αυτός ο γάμος ήξερα ότι ήταν καταδικασμένος από την αρχή, αλλά ο Γκάι επέμεινε να αναλάβει την ευθύνη, και τώρα πληρώνει το τίμημα ". Η λαίδη Άμπερ, η πεθερά της Μαντόνα ξεσπαθώνει, αν και στην αρχή είχε δηλώσει ότι δεν θα πάρει θέση σε αυτό το διαζύγιο.

Ο 40χρονος σκηνοθέτης θέλει να τα αφήσει όλα πίσω και να αφιερωθεί στην καριέρα του και στα γυρίσματα της καινούργια του ταινίας, η μητέρα του όμως πιστεύει ότι η ιστορία του διαζυγίου θα του κοστίσει:

"Ο Γκάι θα έχει τις μαύρες του για καιρό. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο απ΄όσο ο ίδιος νομίζει για να ξεπεράσει αυτόν το γάμο".

Η 66χρονη λαίδη είπε σε φίλο της: "Ο Γκάι αποφάσισε να ρισκάρει, ήξερε τι έκανε όταν την παντρεύτηκε και έμπλεξε με αυτό το είδος γυναίκας, την τελευταία της σειράς. Και τώρα χτυπάει το κεφάλι του, δεν του φταίει όμως κανείς".

Η πεθερά της Μαντόνα συμμερίζεται τον πόνο που νοιώθει ο γιός της, αλλά θεωρεί ότι δεν είναι άμοιρος ευθυνών: "Είναι θλιβερό, αλλά ήταν μεγάλο παιδί και ήξερε σε τι μπελάδες έμπαινε όταν την παντρευόταν. Στεναχωριόμουν όταν έβλεπα το γάμος τους καταρρέει, αλλά δεν πήγαινε άλλο. Γνώριζα τον χαρακτήρα του Γκάι, και ήταν επόμενο ότι δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτή την γυναίκα. Το τέλος αυτού του γάμου ήταν προδιαγεγραμμένο!

Η μητέρα του Γκάι εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις πληγές που θα αφήσει στο γιο της αυτό το διαζύγιο: "Ο Γκάι είναι δυστυχισμένος, που χώρισε με αυτό τον τρόπο. Αυτοί που πιστεύουν ότι οι δικηγόροι θα τα τακτοποιήσουν όλα, γελιούνται. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Ένα διαζύγιο είναι μια άσχημη εμπειρία για όλους".