Κλειστόν λόγω επιστράτευσης

26.09.2008
Η μάλλον μετεκπαίδευσης! Γιατί ο Ελληνικός Στρατός μας θέλει μάχιμους και ετοιμοπόλεμους ανά πάσα στιγμή, για πάσα ανάγκη και απειλή!

Η μάλλον μετεκπαίδευσης! Γιατί ο Ελληνικός Στρατός μας θέλει μάχιμους και ετοιμοπόλεμους ανά πάσα στιγμή, για πάσα ανάγκη και απειλή! Τώρα το ότι θα άφηνα τη σαμπάνια από το χέρι και θα έπιανα το Μ16 δεν πίστευα ότι θα το έκανα ξανά για εκπαιδευτικούς λόγους, αλλά τι να κάνουμε; Εξάλλου, 7 ημέρες στα βουνά ήταν ένα αντι-κοσμικό χαστούκι και επιστροφή, αν όχι στην πραγματικότητα, σίγουρα μια ματιά στην άλλη πλευρά, εκεί που οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για art de la table. Αρκούνται στο να βρίσκεται ψωμί sur la table. Βέβαια, έμαθα ότι δεν ήμουν ο μόνος με εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων Καταδρομικές έκαναν και διάφοροι κοσμικοί για να εισβάλουν στο VVIP στη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ. Άλλο και αυτό Έγιναν τόσο πολλοί οι celebrities στην Ελλάδα, που έχουμε και επώνυμους δύο κατηγοριών; Και ο Γιώργος Ντάβλας ως συνοριοφύλακας υπερασπιζόταν με σθένος τους υπερδιάσημους από τους «μαϊντανούς» που πολιορκούσαν. Να κι ένα κοινό μεταξύ μας: τα αστέρια! Όχι όμως όπως τα μετρούσα εγώ... λοχαγός, υπολοχαγός κ.λπ. Αλλά ανάλογα με το πόσο λαμπερό είναι το αστέρι σου, έμπαινες. Ή αλλιώς πόση ώρα είχες air time στο δελτίο του Star. Ένα λεπτό; Από την άλλη, μαντάμ, που θέλεις και να περάσεις! Τέσσερα λεπτά και αξιοποίηση των δηλώσεών σου σε πάνω από τρία θέματα; Περάστε, περάστε εκεί, δίπλα στην Έλλη Κοκκίνου σας έχουμε κρατημένη θέση! Μαξιλαράκι;

Και να κοιτάνε με κιάλια οι «εδώ» τους «εκεί» και να λένε γιατί αυτός και όχι εγώ. Και να τα τηλέφωνα για να βάλουν μέσον (να και άλλο κοινό με το στρατό)! Αν και δεν το έζησα από κοντά, πιστεύω ότι πιο προσβλητικό είναι να σε βάλουν στα VIP και όχι στα VVIP, παρά αν είχαν μόνο επισήμων και μη και απλά να σε έβαζαν σε κανονική κερκίδα σε καλή απόσταση από τη σκηνή. Τέλος πάντων, κατά τα άλλα, ήταν μια καταπληκτική βραδιά με πολλούς επώνυμους να αντιγράφουν τα μεθυστικά λικνίσματα της JLο (άλλοι με επιτυχία και άλλοι όχι απ ό,τι πληροφορήθηκα!). Τώρα, για το ότι η συναυλία κράτησε 45 λεπτά, για τα playback, για τα μαύρα γυαλιά του Μαρκ Άντονι, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ κι εγώ, αφού τα διαβάσατε στις προηγούμενες σελίδες. Το πάρτι που ακολούθησε ήταν όντως το αναμενόμενο. Αρκετοί που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τη συναυλία ήρθαν στο «Lagonisi Grand Resort», όπου είχε στηθεί το μαγευτικό σκηνικό. Τεράστια λευκά κεριά δημιουργούσαν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, η οποία όμως έδενε υπέροχα με τη χορευτική μουσική. Φυσικά, όλοι ήρθαν με την ελπίδα της γνωριμίας με τη διάσημη τραγουδίστρια και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί της!, αλλά στα 20 λεπτά που έκατσε δεν έκανε και τόσες δημόσιες σχέσεις. Αν και η συναυλία της Μαντόνα λογικά θα επισκιάσει την JLο, ήταν μια φοβερή βραδιά (ή και πρόβα για αυτό το Σαββατοκύριακο), που πραγματικά λυπάμαι που την έχασα.