Μ' αρέσει να πηγαίνω...

26.09.2008
Πού περνάτε απλά υπέροχα; Σε ποιο μέρος της Γης θα θέλατε να μείνετε για πάντα; Πράγα, Κωνσταντινούπολη, Ικαρία, Τζια και Φούρνοι αποτελούν εξαιρετικές τοποθεσίες και αγαπημένους προορισμούς

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Πού περνάτε απλά υπέροχα; Σε ποιο μέρος της Γης θα θέλατε να μείνετε για πάντα; Πράγα, Κωνσταντινούπολη, Ικαρία, Τζια και Φούρνοι αποτελούν εξαιρετικές τοποθεσίες και αγαπημένους προορισμούς πολλών celebrities. Ποιων συγκεκριμένα; Διαβάστε παρακάτω τις απαντήσεις 12 γνωστών προσώπων της σόουμπιζ, που με χαρά μας απάντησαν στο φθινοπωρινό μας γκάλοπ.

Ελένη Ζιώγα: «Στην Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο επειδή έχω ρίζες εκεί, αλλά περισσότερο επειδή όταν την επισκέπτομαι, ξαναβρίσκω κάτι από αυτό που μου λείπει στην Ελλάδα».

Βάνα Μπάρμπα: «Στα νησιά του Ιονίου, επειδή έχουν ήρεμα νερά και εξαιρετικές παραλίες, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου, για τη μοναδική τους ομορφιά».

Γιώργος Χρήστου: «Στο Πήλιο, διότι συνδυάζει απίστευτα βουνό και θάλασσα, έχει μαγικές διαδρομές και είναι ένα μέρος που μπορείς να πας διακοπές χειμώνα-καλοκαίρι».

Νάνσυ Αλεξιάδη: «Στην Αστυπάλαια, επειδή είναι πολύ γραφικό νησί, έχει φοβερές παραλίες, ωραίο φαγητό και υπέροχα τοπικά γλυκά».

Μαρία Κωνσταντάκη: «Στην Πάρο, επειδή μου βγάζει απίστευτη θετική ενέργεια».

Γιάννης Αϊβάζης: «Στην Ικαρία. Πρώτον, επειδή είναι ο τόπος καταγωγής μου και, δεύτερον, διότι οι άνθρωποι είναι πολύ αγνοί, χωρίς ίχνος εκμετάλλευσης. Άλλωστε, αγαπημένος προορισμός λένε ότι είναι εκεί που περνάς καλά».

Ελένη Κρίτα: «Στο Παρίσι. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και την επισκέπτομαι πολλά χρόνια».

Πέτρος Μπουσολόπουλος: «Στους Φούρνους, όπου πάω αρκετά χρόνια και το' χω αγαπήσει αυτό το μέρος. Επιπλέον, έχει πολύ ωραία θάλασσα».

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Στη Λευκάδα, την πατρίδα μου, το σμαραγδένιο νησί του Ιονίου, όπως το αποκαλούν, λόγω των χρωμάτων που έχουν οι απίστευτες παραλίες του».

Φάνης Μουρατίδης: «Στην Ιταλία, επειδή είναι μία από τις ομορφότερες χώρες της Ευρώπης».

Κάκια Ιγερινού: «Στην Πράγα, επειδή δεν έχει πειραχτεί από τότε που χτίστηκε. Μου αρέσει όλη η ατμόσφαιρα της πόλης και η αρχιτεκτονική της, ενώ έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία δεν προλαβαίνεις με μία ή δύο φορές να δεις».

Γιώργος Σαμπάνης: «Στα Χανιά, γιατί απλά τη λατρεύω αυτή την πόλη».

Μυρτώ Κοντοβά: «Στην Τζια. Είναι το νησί που περνάω από παιδί όλα μου τα καλοκαίρια. Όταν έρχομαι εδώ, έχω την αίσθηση ότι είναι το άλλο μου σπίτι».