Ένας έρωτας-σταθμός

23.09.2008
«Η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Έχουμε μια όμορφη, ζεστή σχέση που θέλω να διαρκέσει...». Αυτά είναι τα λόγια του νεαρού ηθοποιού Νίκου Κοντογιάννη
«Η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Έχουμε μια όμορφη, ζεστή σχέση που θέλω να διαρκέσει...». Αυτά είναι τα λόγια του νεαρού ηθοποιού Νίκου Κοντογιάννη για την αγαπημένη του Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στην αγκαλιά του και πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Η τυχαία γνωριμία μέσω κάποιων συναδέλφων τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε σφοδρό έρωτα ανάμεσά τους. Όταν οι ματιές διασταυρώθηκαν, το καμπανάκι του έρωτα χτύπησε δυνατά, με αποτέλεσμα ο Νίκος και η Κατερίνα να καταλάβουν από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουν.

Έγιναν πραγματικά αχώριστοι. Απολαμβάνουν αυτό που νιώθουν και δεν δίνουν καμία σημασία ακόμα και όταν τα αδιάκριτα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω τους. Αδιαφορούν στην κυριολεξία ακόμα και όταν φτάνουν στ αφτιά τους σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχουν. Ο Νίκος είναι 28 χρόνων, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να υπάρχουν μεταξύ τους κατανόηση, αλληλοσεβασμός και αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η Κατερίνα είναι μια ηθοποιός σοβαρή, που δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια ποτέ και πουθενά.

«Μιλάει» μέσα από τη δουλειά της και το ταλέντο της. Όσο για τον Νίκο, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με αυτή τη σχέση, καθώς πριν γνωριστούν ο νεαρός ηθοποιός ήταν θαυμαστής της. Του άρεσε ο τρόπος που ερμήνευε, αλλά και η εμφάνιση, η φινέτσα της, διότι αναμφίβολα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Κανένας από τους δύο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας και στα επαγγελματικά τους το χειμώνα που έρχεται. Αντίθετα, αν τους δοθεί η ευκαιρία, θα την πραγματοποιήσουν με μεγάλη χαρά. Προς το παρόν τις ελεύθερες ώρες τους τις αφιερώνουν ο ένας στον άλλο κάνοντας μαζί σχέδια για την κάθε μέρα. Οργανώνουν μικρές αποδράσεις, καθώς είναι λάτρεις των εκδρομών, και επισκέπτονται αρκετά συχνά το γυμναστήριο, όπου γυμνάζονται ατελείωτες ώρες.

Ρενέ Σαραντινού