Η Μπρίτνεϊ δέχεται καταπέλτη απ' τη μαμά της.

04.09.2008
"Οι μπελάδες με την Μπρίτνεϊ ξεκίνησαν απο τα 13. Στα 14 έκανε σεξ, κι άρχισε να παίρνει ναρκωτικά στα 15", οι αποκαλύψεις αυτές προέρχονται απο το βιβλίο της μητέρας της Λιν και πραγματικά σοκάρουν.

"Οι μπελάδες με την Μπρίτνεϊ ξεκίνησαν απο τα 13. Στα 14 έκανε σεξ, κι άρχισε να παίρνει ναρκωτικά στα 15", οι αποκαλύψεις αυτές προέρχονται απο το βιβλίο της μητέρας της Σπίαρς, Λιν και πραγματικά σοκάρουν.

Δεν διστάζει να τα "βγάλει όλα στη φόρα" για να πουλήσει. Ακάθεκτη συνεχίζει "Στα 14 έκανε σεξ με ένα 18χρονο μαθητή παίκτη του ποδοσφαίρου και δοκίμασε ναρκωτικά όταν πήγε στο Λος Αντζελες για να ηχογραφήσει το άλμπουμ "Baby one more Time" σε ηλικία 15 χρονών".

Στην αρχή της καριέρας της Μπρίτνεϊ, η Λιν επέτρεψε στην 16χρονη κόρη της να δημιουργήσει σχέση με τον "γλυκούλη" τραγουδιστή, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αν και δημόσια υποστήριζε ότι είναι ακόμη παρθένα. "Η Μπρίτνεϊ ήταν ερωτευμένη με τον Τζάστιν, και ταιριάζανε πολύ", γράφει.

Η 53χρονη Λιν, περιγράφει πως οι μάνατζερ είχαν πέσει σαν τα "κοράκια" και έλεγχαν την καριέρα της Μπρίτνεϊ. Αν και ήταν ακόμη παιδί, την χρησιμοποιούσαν και την προωθούσαν σαν σύμβολο του σεξ, τόσο στα βίντεο κλιπ όσο και στις φωτογραφήσεις.

Σύμφωνα με τη Λιν, η επιθετική συμπεριφορά της κόρης της στην εφηβεία είναι η πηγή του κακού των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου. Μέσα σ' ένα χρόνο, η 26χρονη Μπρίτνεϊ έχει νοσηλευτεί δύο φορές σε νοσοκομείο εξαιτίας ψυχολογικών διαταραχών.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2008, σίγουρα θα "σπάσει το γυαλί" στις ήδη κλονισμένες σχέσεις μητέρας κόρης. Η σχέση τους έχει διαταραχτεί ήδη από το 2006, την χρονιά που η Μπρίτνεϊ χώρισε από τον άντρα της Κέβιν Φεντερλάιν. Τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στην ζωή της, που οδήγησε στην απώλεια της κηδεμονίας των παιδιών της και την ανάθεση της δικής της κηδεμονίας στον πατέρα της, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Με τέτοια μητέρα βέβαια, δεν είναι ν' απορείς πώς η δημοφιλής τραγουδίστρια οδηγήθηκε σ' αυτό το σημείο.