Παντρεύεται ο Πάνος Κιάμος!

08.09.2008
Γαμπρός ντύνεται την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος. Διπλή χαρά για εκείνον, αφού μετά το ιερό μυστήριο της τελετής του γάμου
Γαμπρός ντύνεται την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος. Διπλή χαρά για εκείνον, αφού μετά το ιερό μυστήριο της τελετής του γάμου θα ακολουθήσει και η βάφτιση της μόλις λίγων μηνών κορούλας του, η οποία ήρθε στη ζωή στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Η σχέση του με την εκλεκτή της καρδιάς του Ζαχαρούλα μετράει περισσότερο από πέντε χρόνια. Όσοι τους γνωρίζουν αναφέρουν ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Ταιριάζουν πολύ. Χαμηλών τόνων, μετρημένοι, χωρίς να δίνουν δικαιώματα. Ο δεσμός τους κρατήθηκε κρυφός, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Μια σχέση αγάπης, κατανόησης και ειλικρίνειας, που ύστερα από τόσο καιρό μαζί, τους έπεισε ότι πρέπει να προχωρήσει και να στεριώσει στην πορεία της ζωής, βάζοντας γερές βάσεις και ολοκληρώνοντάς την με τη γέννηση της κόρης τους.

Ο επί σειρά ετών εργένης τραγουδιστής πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει οικογένεια. Η κόρη του τον έχει κάνει άλλον άνθρωπο. Φροντίζει να περνάει μαζί της τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν, παίζοντας, ταϊζοντάς την, ακόμα και πάνες έμαθε να της αλλάζει!

Αυτό δηλώνουν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συνεργάτες, που βλέπουν τον τελευταίο καιρό τον Πάνο έτσι όπως δεν περίμεναν ποτέ να τον αντικρίσουν. Το μωράκι, που αξίζει να αναφερθεί του μοιάζει πολύ, του έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του.

«Είναι η γυναίκα της ζωή μου», λέει ο ευτυχισμένος μπαμπάς και καμαρώνει. Έχει όλους τους λόγους, άλλωστε.

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο καλύτερός του φίλος, ο Νίκος, με τον οποίο γνωρίζονται αρκετά χρόνια, πριν ακόμα γίνει γνωστός, ενώ με αυτόν τον τρόπο σφραγίζεται μια δυνατή φιλία.

Όσο για τους νονούς της μικρούλας, εκεί υπάρχει... πρόβλημα, καθώς ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων από το συγγενικό, το φιλικό, αλλά και το επαγγελματικό περιβάλλον επιθυμούν να βαφτίσουν το κοριτσάκι. «Επικρατέστερη» για την αναδοχή έως τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η συνάδελφος του Πάνου, Ειρήνη Μερκούρη, μαζί με άλλα δύο άτομα, ένας εκ των οποίων είναι επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Τις προετοιμασίες όλων αυτών τις έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ζαχαρούλα μαζί με την αδελφή του τραγουδιστή. Νυφικό, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, καθώς και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά το ιερό μυστήριο. Ο γάμος και η βάφτιση θα τελεστούν στη Γλυφάδα, στο εκκλησάκι δίπλα από το γνωστό γκολφ. Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους επέλεξαν να τη μοιραστούν με τους δικούς τους ανθρώπους και λίγους φίλους. Έτσι οι προσκεκλημένοι δεν θα ξεπερνούν τα 200 άτομα.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ