Δεύτερη φορά μητέρα η Cameron Diaz - Η κοινή ανακοίνωση με τον σύζυγό της

23.03.2024
Δεύτερη φορά μητέρα η Cameron Diaz - Η κοινή ανακοίνωση με τον σύζυγό της
Ένας γιος για το διάσημο ζευγάρι.

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden ανακοίνωσαν μέσω social media τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, στις 22 Μαρτίου.

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι απίθανος και νιώθουμε πολύ ευτυχισμένοι που ήρθε», διαβάζουμε στην κοινή ανακοίνωση ενώ στη συνέχεια έρχεται η εξήγηση του γιατί δεν έχουμε και δεν θα έχουμε εικόνα του μωρού, αλλά ούτε και της μεγάλης του αδελφής.

«Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα ποστάρουμε φωτογραφίες - αλλά είναι πολύ χαριτωμένος», συνεχίζει η λεζάντα μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές.

Αντί για φωτογραφίες, ε΄να κολάζ είναι αυτό που βλέπουμε στην εικόνα που επέλεξαν να μοιραστούν οι διάσημοι γονείς.

{https://www.instagram.com/p/C41jRDsvZf3/}

Η Cameron είναι σήμερα 51ός ετών και η κόρη της, Radix ήρθε πριν από 4 χρόνια. Για τη μητρότητα στα 47, η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει πως ήταν το καλύτερο που της είχε συμβεί.

Σε μια από τις σπάνιες αναφορές στην κόρη της, η Cameron είχε αποκαλύψει στην Kelly Clarkson ότι ως γονέας, αισθάνεται ότι είναι ευθύνη της να βοηθήσει τη μικρή της να μάθει πώς να επικοινωνεί. «Η δουλειά μου είναι απλώς να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις για τα συναισθήματά της, την εμπειρία της, αυτό που περνά και να τη βοηθήσω να το αναγνωρίσει και να το ξεπεράσει», είχε πει, μεταξύ άλλων.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2024 - 20:32