Η Μάγισσα: Λασκαραίοι και Γερακάρηδες όλοι μαζί μια αγκαλιά ντυμένοι καρναβάλια - Ντοκουμέντο

22.03.2024
Η Μάγισσα: Λασκαραίοι και Γερακάρηδες όλοι μαζί μια αγκαλιά ντυμένοι καρναβάλια - Ντοκουμέντο
Μία πολύ όμορφη (και διαφορετική) ανάρτηση από τη Μαρκέλλα Γιαννάτου a.k.a. Γερακίνα Γερακάρη.

Τα γυρίσματα της Μάγισσας έχουν τελειώσει, ενώ το κοινό περιμένει (με μεγάλη αγωνία) να δει τα τελευταία 5 και να κλείσει τον πρώτο κύκλο. Για την ιστορία θυμίζουμε πως δεύτερος θα υπάρξει αλλά εφόσον τοποθετείται χρονικά 100 χρόνια πριν από το τώρα της δημοφιλούς σειράς, ουδείς από τους πρωταγωνιστές θα είναι ίδιος!

Η σειρά του Ant1 αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν (αν όχι τη μεγαλύτερη) και βασικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και το καστ, η επιλογή του οποίου ήταν πραγματικά εξαιρετική!

Οι πρωταγωνιστές, λοιπόν, φαίνεται ότι «έδεσαν» το ίδιο όμορφα εντός και εκτός μικρής οθόνης καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να διασκεδάζουν μαζί.

Μία από αυτές τις φορές ήταν και το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου από μασκέ πάρτι μαζί με συμπρωταγωνιστές και φίλους της. Αναστάσης Ροϊλός (Αντρέι), Σταύρος Κωστόπουλος (σκηνοθέτης), Μαρκέλλα Γιαννάτου (Γερακίνα), Γιλμάζ Χουσμέν (Φρίξος), Καλιόπη Χάσκα (Μεταξία) όρθιοι, Βασίλης Μιλλιώνης (Τζανής), Στέλλα Ψαρουδάκη, Θεοδόσης Φυλακτός (Βρώτσος) και Έλλη Τρίγκου (Θεοφανώ) καθιστοί.

{https://www.instagram.com/p/C40arKrojfv/}

Από την ομήγυρη, μόνο η Στέλλα Ψαρουδάκη είναι... «εξωσχολική» όμως όπως έχει αναφέρει η ίδια η Γιαννάτου, είναι η πιο στενή της φίλη από τη στιγμή που γνωρίστηκαν στις Άγριες Μέλισσες και έπαιζαν τη μητέρα και την κόρη και θα κάνουν πιο στενή τη σχέση τους καθώς η Στέλλα θα βαφτίσει την κόρη της Μαρκέλλας.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2024 - 09:59